![]() |
Re: Br 40 Yul
sper ca nu o turezi doar pe loc:P....filmeaza si in sarcina :D
|
Quote:
Tu vezi cum faci cu METABOND-UL ala,poate imi faci rost,ca tipa motorul dupa el pe frigul asta:-P ..si vrea ture..8) |
sarbatori fericite iulian si cat mai multe ture la motor.numai bine
|
multzumesc la fel!!! si sarbatori fericite tuturor pasionatilor dacia!!!
|
1 Attachment(s)
Iata si filmarea cu toba lui Iulica8)
Cred ca din cauza frigului si a faptului ca era noapte,aparatul n-a focalizat prea bine..insa important e ca se aude:lol: |
parca se aude mai ascutit pe aparat. din cate ati vazut este o diferenta la sunet cand este aproape si cand este mai departe.
imi cer scuze pt k nu imi mergea farul...are toane!:D sper sa va placa! multumesc lui Bogdan (BR 98 NIG) pt filmare!!! |
am uitat sa mentionez...
datorita faptului k se poate lua politia de mine, k le tremura radaru pe bord knd trec pe langa ei, :), am montat o clapitza inauntrul capatului de toba pt a atenua zgomotele. si pt k ma plictisisem sa ma tot opresc sa inchid clapa cand e martianul pe strada, am montat un motoras de stergator de geam, de mazda, in portbagaj in legatura cu axul clapetei, si asa o pot inchide automat din masina. :D. o sa vedeti la sfarsitul filmului diferentzele de sunet! |
daps o idee extem de ingenioasa oricum ar trebuii sa fiti de fata sa auziti cu adevarat cum se aude si cred ca o sa cam surziti adica se aude prea bestiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal(ps miam facut si eu toba vrum vrum vrum cand o sa ne int iar o sa auziti eu unu zic ca se aude destul de bn oricum ne mai auzim pe la telefoane)
|
ok robert, de-abia astept si eu. ne vedem acum dupa sarbatori!
|
dupa sarbatori sau cand o fi sa ne mai intalnim o sa ni se mai alature inca un pasionat dacia daca nu aveti nimic impotriva tu,bogdan
p.s.are o dacia nova din 98 |
Orice Dacie e binevenita Robert:-)
LA MULTI ANI Iulica:-) |
se potrivesc super angel eyesurile pe dacie...acu iti este imposibil sa o deosebesti de un BMW
is exact la fel |
cati cai are dupa ce a pus filtru de aer? ceasurile alea de ce le-ai pus ? ai turbina pe ea sau ce ? problema cu farurile ai rezolvat`o ? apropo .. daca tot sticla de 2L o ai in care sa iti bagi benzina vino sa iti dau o canistra .. poate prinde mai mare viteza masina .. la vale . bafta la tunarit
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning