![]() |
Re: Cele mai rapide masini pana-n 100 cp
Quote:
|
de focus 1.8 90 cai de spuneti?
|
Focus??nici gand... golf 2 cu motorul de 1,8 cu 98 de cai(parca) trebuie sa mearga...
|
peugeot 405 motor de 1.6(simplu)101 CP:D
|
Quote:
|
nu e prea usoara dar se duce in 200 km/h de voie io am mers cu una.. si i-am dat 200 km/h dar chair era blana:twisted:
|
rapida inseamna acceleratie....e o diferenta dintre acceleratie si top speed.....
|
maine imi testez si eu masina,fabia 1,4 tdi,75 de magari putere si va spun cat am scos cu ea
|
vreti masina iute de roti? alfa 33 motor 1.3 - 90 cai si asta pe 800kg... credeti-ma ca mananca pamantul
|
Quote:
acum daca o prinde mai mult nu te supara ca nu am apreciat masina cum trebuie |
e posibil sa mearga ceva peste... dar cu acceleratia nu e cel mai bine... personal am fost ceva peste 160(sa zicem 160) cu 4 pers in masina, si nu in cautare de top speed, cica a fost batranu meu 180...masina: polo 1,4TDI
|
pe bucuresti-magurele nu am cum sa alerg atat,vreau 0-100 sa vad in cat prind.viteza maxima chiar nu ma intereseaza
|
dar eu cred ca masina ta este mai usoara decat a mea... ce greutate ai la fabia??
|
1174kilograme
|
si eu sunt exact acolo... parca 1185, de unde naiba atatea kg la un pic de masina??:D performantele ar trebuie sa fie identice
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning