![]() |
Re: project 407 :D
Salut a iesit frumos rau spoilerul...spor la treaba si bafta in continuare...p.s pune si u mai multe poze...:)
|
5 Attachment(s)
sal`tare bara spate aproape gata
|
vad ca progresezi Rob :lol::lol: bafta tine-o tot asa!
foarte bine arata si bara din spate |
Da, asa este, arata foarte bine si bara spate, bafta si sa le vedem pe masina cat mai curand:D
Respect |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eleronu - inceputuri
bara spate app gata:D |
Doamne...nu`mi vine sa cred...cea mai urata masina :P
glumeam ma nebune. e tare rau..abia astept sa o vad gata:D bafta in continuare cu porjectu...sa o stapanesti sanatos si speedos ...SHO POWER:P Stima...te pupa fratele tau de la Vl:P |
Quote:
|
Quote:
(!*26WRC™:ce faci mah? robertzel_407 : vand pejou :lol::lol::lol::lol::lol::lol: bafta la vanzare;) |
dapz prin vara ma pregatesc sa il bag la vanzare...vreau sa imi iau Ford Mustang GT....sper ca cel care o va cumpara sa continuee ce am inceput eu...nu sa ajunga ca sgm-u....
|
1 Attachment(s)
pragurile- inceputuri
|
Pretul cu care vreau sa o vand va fi de 25.000 negociabil...dar dupa ce va fi gata va avea pretul asta;) .... stiu ca pretul este cam mare dar...avand in vedere cu ce va fi echipata...si munca depusa....totul aproape va fi unicat... MERITA banii! sa vedem ...nu e nimic batut in cuie...daca o sa imi mearga treaba bine bine pana la vara poate nu voi mai fi nevoit sa o vand:D.... asta ramene de vazut...
|
parerea mea e ca nu merita vanduta dupa ce ai depus atata munca iar investitia in tuning nu stiu daca o sa ti-o poti scoate, asa ca mai gandeste-te ar fi pacat ca va fi o masina bestiala cand va fi gata ;)
|
2 Attachment(s)
poze cu parasolarul....dar care il voi schimba pt ca a iesit prea subtire....o sa il fac mai lat...cam dublu fata de cum este acum...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning