![]() |
evident ca mananca :D exact ca noi in somn :lol: :lol: :lol: dar mai grava este intrebarea .... beat critza tot timpu dar NU MAI CONDUCI??? :P oricum bafta shi ne auzim la semafor :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
omul are o imaginatie foarte bogata deci inseamna ca a incercat deja ce zice BUAHAHA... o iei razna :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Doamne...sunteti nebuni...baga ti u ...alcool in vena si vezi ce se intampla....(vezi ca o sa te caute inebunita ....fata bruneta...cuuuuuuuuuuu
GLUGA!) |
o iei razna dar o dam in off-topic pe aici shi nu are rost :D la mai mare ;) ce sa mai apropo Evolution Crew se pregateste de excursia Europa :P cine mai doreste cine mai pofteste primim pe toata lumea :d cat mai multa cat mai bine....
|
dupa cum puteti vedea este al 3 post al meu ... nu imi place sa ma \" afirm \" prin forumuri ... dar vreau sa va zic doar atat...
bafta multa in tot ceea ce v-ati propus, toti au fost / sunt noi si toti au trecut / vor trece prin ce treceti voi . mult succes ....... ne gasim prin oras / parcare / etc :wink: |
Adevarat...graiesti ali SAN...chiar ca ...sa ne vdm.....ar fii ceva...
|
da dam bairam :D ce sa mai saptaman viitoare am surpriza ...caterink evident la pescarish :lol: dar acum e bacu shi e cam aiurea dar rabdare fii mei rabdare :)
|
1 Attachment(s)
SALOT,SI BAFTA LA TOT TUTUROR,FRATII MEI DI EVO CREW DUPA CUM STITI,SAU NU STITI, EU NU SUNT DIN BUCURESTI DESI STAU DE 4 ANI AICI, SUNT DIN IASI SI MI-A VENIT O IDEE : SA PUN BAZELE UNEI FILIALE \"EVOLUTION CREW\" SI ACOLO,TRE SA IAU LEGATURA CU OAMENII MEI DE PE ACOLO,NU PROMIT NIMIC DEOCAMDATA,E O IDEE,PANA ATUNCI NUMAI DE BINE,SI NISTE BANNERE DE LA MINE... :arrow: :shock:
|
e o ideeie buna frate dar ai grija de ce faci o sa vorbim diseara de asta in general e o ideeii buna dar ai grija ca sa nu faci si tu cum a facut altiii....... cu pitestiul
|
Re:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
X-men a vrut de fapt sa zica ca: e o idee buna frate, dar ai grija ce faci, o sa vorbim diseara despre asta... in general e o idee buna, dar ai grija sa nu faci si tu cum au facut altii..... cu Pitestiul sper sa observati micile diferente de gramatica intre mine si x-men ... acum voi sa spuneti cine are dreptate |
Bravo X-men tine-o tot asa si in curand toti profesorii de limba romana isi vor da demisia vazand ca eforturile facute de ei sunt zadarnice,dar trecem mai departe sperand ca eminescu n-a murit degeaba :lol: :lol: :lol: :lol: .
Sa nu devii violent dupa ce citesti acest mesaj,stii ca doar glumim(sau nu stii :D ) |
Felicitari baieti pentru prezenta la Craiova !
Masina de la voi a fost la inaltime , chiar daca a fost in parcare. Super sound ! |
Multumim! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning