Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/48497-prieten-stins-gam-r5-gtt.html)

Eugen_TL 12-08-07 17:38

Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)

suntem constienti ca intr-o clipa de neatentie sau ghinion putem sfarsi asa si totusi ne urcam pe ele... sa-i fie tzarana usoara :(

buddy_lexx 12-08-07 17:42

pacat..prea multe victime fac motocicletele astea...!! Dumnezeu sa`l ierte!Condoleante familiei si prietenilor!

aleks 12-08-07 18:01

condoleante familiei lui...

Rebel_Boy 12-08-07 18:01

Nu si GAM-ul :(((( ... R.I.P si condoleante familiei naturale + familiei de prieteni pe care cu siguranta a stiut sa-i tina aproape prin bunatatea si buna lui dispozitie ...
Pacat ... un baiat de nota 10+ ..

P.S - Din cate am observat in imagini, a avut echipament de protectie. Acuma vin si intreb ... Oare nu ai scapare nici cu echipamentul adecvat tinand cont ca se zvoneste k a cazut la 60 km/h :(

Bobby boss 12-08-07 18:15

Dumnezeu sa-l ierte . odihneascase in pace .

h82luvher 12-08-07 18:16

Mendex 12-08-07 18:24

RIP. Dumnezeu sa-L ierte

FreaK_Bv 12-08-07 18:30

Odihneascase in pace!!! :(:(:(:(
Fratilor se pare ca motoarele sunt mana mortii...:( pacat...si pacat ca mori numai tineri si oameni buni si sufletisti...si culmea...un impatimit al masinilor moare cu un motor...pentru ce?!!?!?!?! pentru inca un pic de adrenalina...

Pacat...:|:|:|

R.I.P GAM-ule!!

59AFA 12-08-07 18:35

D-zeu sa il odihneasca si condoleante familiei...aseara am trecut pe kieselef si am vazut cativa baieti care aprindeau niste lumanari...nu am stiut despre ce e vb...cat de mica si cruda poate fi lumea...nu mai am cuvinte...prea multi dintre ai nostrii se sting prea devreme...

el_ovy 12-08-07 18:37

Dumnezeu sa-l ierte!!! :sadblinky

maD_angel 12-08-07 18:38

Condoleante prietenilor si familiei...Dumnezeu sa'l ierte!!!

Y O B 12-08-07 18:44

Dumnezeu sa-l ierte. R.I.P E trist faptul ca pe zi ce trece tot mai multi impatimiti ai motoarelor se duc. Daca stam sa o luam asa am pierdut un prieten dar am mai castigat un inger pazitor pt noi cei care vom continua sa credem in motoare. Odihneasca-se in pace.

Expad 12-08-07 18:45

condoleante familiei si prietenilor ..incredibil ce se intampla intai Robert si acuma Gam-ul viata e nedreapta ...RIP Gam-ule :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Aki 12-08-07 18:47

2 Attachment(s)
inca o data...pacat, mare pacat... :(

ADDOstreet_racer 12-08-07 19:01

R.i.p. .............

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning