Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   dr.zozo se muta si in sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/47816-dr-zozo-muta-sibiu.html)

DR.ZOZO 03-01-08 20:29

Re: dr.zozo se muta si in sibiu

ideea fiind ??............

cata_sibiu 03-01-08 23:58

sa ii faci concurenta lui bucur tuning :)

DR.ZOZO 04-01-08 00:05

nu pot sa-l consider concurenta,si nici odata n-am considerat pe nimeni ptr faptul ce fac eu si ce comercializez e cu totul altceva in cei 10 ani de cand ma ocup de treaba asta mi-am castigat un brand.
si la urma urmei toti tre sa traiasca :))

I5@k 05-01-08 12:06

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1270860)
daewoo cielo:D

vai Bassule mai dat de gol :">....poate credea lumea k am vreun bolid....si io....cu tricicleta :">...dar cum am vb aman2.....pt inceput buna......:D

I5@k 05-01-08 12:06

Quote:

Originally Posted by cata_sibiu (Post 1273676)
sa ii faci concurenta lui bucur tuning :)

cu bucur ce ai? X(

I5@k 05-01-08 12:07

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 1273683)
nu pot sa-l consider concurenta,si nici odata n-am considerat pe nimeni ptr faptul ce fac eu si ce comercializez e cu totul altceva in cei 10 ani de cand ma ocup de treaba asta mi-am castigat un brand.
si la urma urmei toti tre sa traiasca :))

zozo imi place k esti foarte pasnic....:D

DR.ZOZO 05-01-08 14:12

nu ma intereseaza pe mine ce face altul, fiecare tre sa traiasca,si asta pina cand nu se leaga de curu meu nimeni si nu baga strambe la un la altul.pana atunci totul o roz,dar daca odata am sa aud ceva din partea altora care se ocupa tot cu tuningul in zona,atunci totul va fi negru.e ceva normal nu? niciodata n-am barfit pe nimeni asa numa sa ma aflu in treaba si sa-mi castig clienti,ca cine vrea sa-si faca ceva la masina s-au sa-si cumpere ceva oricum acolo merge unde doreste el,iar cred ca majoritatea cunosc proverbul" LUCRU BUN SI IEFTIN NU EXISTA".

I5@k 05-01-08 15:39

ai dreptate zozo......si io nam zis nik de tine de faza cu bucur-tuning.......ci de cata......care nush ce o vrut sa zica cu faza aia.....:-??.....numa el stie...

ByAlin 05-01-08 21:57

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 1276134)
nu ma intereseaza pe mine ce face altul, fiecare tre sa traiasca,si asta pina cand nu se leaga de curu meu nimeni si nu baga strambe la un la altul.pana atunci totul o roz,dar daca odata am sa aud ceva din partea altora care se ocupa tot cu tuningul in zona,atunci totul va fi negru.e ceva normal nu? niciodata n-am barfit pe nimeni asa numa sa ma aflu in treaba si sa-mi castig clienti,ca cine vrea sa-si faca ceva la masina s-au sa-si cumpere ceva oricum acolo merge unde doreste el,iar cred ca majoritatea cunosc proverbul" LUCRU BUN SI IEFTIN NU EXISTA".

dom-le DR. pe la P-Neamt cind mai ajungeti? (a trecut ceva timp de la ultima vizita);) ;) ;)

cata_sibiu 05-01-08 23:40

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 1276326)
ai dreptate zozo......si io nam zis nik de tine de faza cu bucur-tuning.......ci de cata......care nush ce o vrut sa zica cu faza aia.....:-??.....numa el stie...

citeste cine vrea,intelege cine poate ;)

DR.ZOZO 06-01-08 14:05

mai aline da mai traiesti?
ce mai faci?
nai nevoie de ceva?

I5@k 06-01-08 15:07

Quote:

Originally Posted by cata_sibiu (Post 1277344)
citeste cine vrea,intelege cine poate ;)

oai ce m-ai rupt.......m-ai innebunit.......
dar tot nu am inteles.......explica si mie k is mai greu de cap......

ByAlin 06-01-08 18:59

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 1278174)
mai aline da mai traiesti?
ce mai faci?
nai nevoie de ceva?

mai traiesc .daca intri pe P-Neamt ai sa vezi
nr.de tel e tot ala
mar interesa 2 balamali LSD(la 1 pret bun)

DR.ZOZO 07-01-08 05:52

fara telescoape ti le dau la 600 euro.tel iti iei din buc la 150 euro.

Andy2heart 16-01-08 13:57

Am fost si eu azi pe la tine pe la magazin. Foarte frumos, si imi place ca ai multe accesorii, si gasesti tot ce vrei. Acuma partea naspa e ca momentan stau mai prost cu finantele ca la inceput de an, dar bat yo leoaica sa mai fete ceva....pt ca am vazut chestii faine la tine. Eu sunt baiatu de la firma de inchiriat masini.

Spor la treburi in continuare

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning