![]() |
Dj.
Dj. mesajul ala se referea la poza cu masinile ferrari adunate la picnic, iar daac te uiti mai atent o sa vezi persoane in pantaloni de stofa si camasa :))))))))))))))))))))))))))))))
|
lool, clclist, din partea mea pot sa vina imbracatzi in pijamale :peace: , important e sa reushi sa facem ceva...
|
dj.
Ceva normal Dj.
Oricum, numai sa facem ceva, cat de \"mic\" . |
pai uite... a inceput sa intre lumea din cj pe forum, ex recent: ovi, se aduna lumea... poate reushim sa facem ceva pe 1 mai... asha, cj & imprejurimi, un cartodrom,hoya sau ceva de genu... unde sa nu ne trebuiasca aprobari & shit...
|
da si eu am prieteni care abia asteapta sa facem ceva de genu asta
:? :? :? :? :? :? |
Dj.
Dj. trebuie facut ceva neaparat hai sa vorbim pe forum despre picnicul care sper sa fie pe 1 mai la Cluj-Napoca. :2gun: :chainsaw:
|
nu are cum sa fie pe 1 mai stii???..... pe 1 mai e la constanta!
|
i-am zis shi yo da nu intzelege...
macar cu cei din cj ar fi frumos pe 1 mai... |
poi cei de cj poate merg la ct de 1 mai nu tekno?
|
:) unii, nu totzi...
|
am vb si cu fredtga si a zis ca ii surade ideea de a veni la tm
|
shi yo mash duce la TM...
faza e ca daca mergem cu trenu e fieftin... 130 mii cu reducere cu tot (pt studentzi shi elevi)... eu de pashti cred ca o sa fiu la un var in arad... iar deacolo... cred ca o sa o iau catre TM... oricum... m-ash duce shi eu :D |
pai TM e pe 17, asa ca poti veni defapt eu unul chiar ma supar daca nu vi
|
pai incerc sa vin... :D
|
am si eu o intrebare stupida...sau nu chiar intrebare..dar poate am putea face un mic ocol prin cluj sa-i luam si pe baieti...cu benzina am rezolva noi cumva...asa-i Cluj si Bucuresti?ca sa vina si baietii astia...ca tot ai nostri sunt..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning