![]() |
Re: Dacia masina mea
acum in seara asta mi-am facut o cuie de boxa cu partea frontala din plixiglas si cu led albastru mov in interior iar interiorul boxei e facut cu nichel.
|
m-am trezit eu cam tarziu dar cu toate stradaniile tale de a usura masina....ce dai jos pui la loc (boxe,difuzoare si alte inovatii) tot acolo ajungi, renunta la jantele alea antice si de demult inlocuieste-le cu ceva usor. si fa un lucru mult mai util pt masina decat sa te chinui sa brevetezi cine stie ce suport pt ceasuri mai bine da-i cu o mana de antifon pe sub ia.... prinde bine :!:
:rolleyes2 multa bafta:peace: PS: nu uita sa inlocuiesti geamurile spate cu plexiglasss e mult mult mai usor decat sticla:idea: si o mica intrebare.... am vazut ca ai dat cu kit ai unit aripa cu stalpul....oare in viraje cand se va torsiona caroseria nu se va crapa kitul si vopseaua?:?: |
Quote:
in toata nestiinta mea ce tine de automobil tin sa iti spun ca : deja ai afectat structura de "rezistenta" a masinii, scutul de la motor si de la rezervor intaresc lonjeroanele si asa zisul juma de sasiu ce are dacia, barile alea de sub bara fata si spate care defapt st dublura de bara erau foarte utile pt impacturile la viteza micaaa... dc lovesti pe careva cu 10 la ora acuma o sa spargi bara pt k se va deforma pana la punctul de rupere (daca aveai dublura de bara absorbea ea deformatia si disipa pana la zero energia rezultata in urma impactului , scapai doar cu plasticu zgariat nu facut bucatele ) macarale ...manere ...si bucati de tabla din aripa e OK k le-ai dat jos.. parasolarul din dreapta e Ok ca l-ai dat jos... ala de la sofer e mai putin OK....acuma iarba e bine k nu e soare puternic dar mai la vara kre k il pui la loc...doar dc nu mergi cu soarele din spate manerele de la usi alea de la plafoniera erau foarte utile doamen fereste in caz de impact dc era vreunu cu mana pe ele se tinea tare si nu zbura prin parbriz ramificatiile de la capota si portbagaj e Ok si un mare minus k-re l0-ai adus masinii ..X_ul ala de la portbagaj avea un mare rol de rigidizare asupra partii spate a masinii tale....mai ales ca tu ai gaurit "tabla" aia de vine la luneta sa pui boxe in ea. si mai avea un rol important X-ul ala.... daca in caz de impact ai ceva truse de key si cartofi prin spate....bancheta o sa zboare de acolo si cartofu iti vine in ceafa;) pace:peace: |
deci esti de acord cu un singur lucru in tot ce am facut eu adica taiatul ramificatiil de la capota fata si capota spate dar eu sunt de acord cu tine ca i-am slabit rezistenta masinii dar oricum ea nu are cine stie ce rezistenta si eu merg atent cu ea adica nu gauri santuri borduri canale si sunt constient de ce ii fac si de aceea am grija cu ea.
geamurile spate o sa le pun de plexiglas dar treb sa imi aduca un prieten niste plexiglas mai gros ca ce mi-a adus pana acum e suptire si cu aripile fata date cu chit eu le-am dat mai mult asa ca sa vad cum arata si oricum stiam ca o sa se crape chitul si oricum a inceput sa se crape dar eu la primavara acolo la imbinarea aripii cu stalpul o sa ii dau cateva afturi de sudura si apoi ii dau chit fibra si chit galben si daca o sa zici ca sunt bou ca le sudez acolo oricum nu umblu toata ziua sa dau jos aripile si atunci cand o sa umblu o sa le sterg afturile cu flexu si gata |
apropo dau macaralel de la geamurile spate
50 ron amandoua sunt aproape noi |
barbate inca o idee pentru tine da jos arcurile de la portbagaj (cantaresc exagerat de mult) vezi cum brevetezi un sistem pentru a-i monta 2 telescoape (dinalea de luneta)
daca tot blochezi spatele hai iti dau niste macarale electrice pt fata 150 lei ...mai pui si tu ceva tehnologie in masina |
Nu vezi caomu vrea sa vanda de pe ea?? nu vrea sa investeasca!OZN..ia zi-mi cu cat dai motoru? :|nu de alta..dar cantareste mult ala..merge dat jos!
|
Quote:
|
:)) ba da! Mai ales ca stiu ca cei de la dacia au pus f multe chestii doar ca sa cantareasca mai mult masina..nu ca trebuiesc :))
|
ba si pe loganul tau au pus multe lucruri pe care ei daca tu cumperi varianta cheala de la logan de 1,4 mpi nici tu nu ai presuri,airbag pasager,geamuri electrice,presuri in portbagaj,casetofon,boxe asa ca eu cred ca daca erai vre-o persoana impotanta care avea un cuvant de spus in tuningul auto din romania sau chiar din afara tarii erai per la saloanele de tuning pe la tv pe la mai toate revistele auto si asa mai departe asa ca nu esri in masura sa ma judeci tu pe mine si sa iei munca altor oameni in batjocura asa ca mai usor cu glumele proaste.respectul conteaza nu cat de zmardoi esti tu prin cuvinte.
geamuri spate deja le-am blocat si am scos si macarale si maneri si manilela de la geam si o sa ii pun si geamuri electrice pe fata dar nu acum ca nu stau bine cu banii. cand o sa am banii te contactez si daca nu le-ai dat ti-le iau eu. si apropo arcurile de la capota spate nu sunt prea grele dar nu pot sa stau fara ele la portbagaj si nici nu vreau deschidere cu telescoape. in cateva luni o sa ii pun si oglinzi electrice de pe un bmw 520 din 80 dar treb sa lucrez la ea si nu am timp asa ca o sa ii pun si ceva tehnologie pe ea. |
nu uita sa scoti si bancheta din spate..cantareste vreo 15 kile!
|
3 Attachment(s)
uite poze ca poate nu crezi.
|
17 Attachment(s)
poze si cu macaralele de la geamurile pe spate.
poze cu noua toba pusa pe ea. va dau si filmul cu toba dar se vede cred ca doar cu 3gp.scuze ca nu e in alt format filmul. mai oameni buni asta e filmul e facut ca sa auziti cum face noua toba vedeti ca filmul e cu 3 gp scuze. poze cu jantele puse pe ea si vopsite albe jantele sunt modelul 86. si niste poze cu o boxa pe care mi-am facut-o si e din plexiglas partea din fata si asta e un alt filmulet cu toba dar l-am gasit acum.masina scoate asa mult fum pt ca era motorul rece si am bagat in benzina un aditiv de imi mareste cifra octanica si arde mai repede si din cauza asta scoate asa mult fum. lucian asa arata bordul meu dar scuze pt calitatea slaba a pozelor si nu am puse acele dar o sa fie tot rosii. |
master tiunar ce esti =))
|
adica esti mistocar ?
nu e bine. nu e frumos sa iti bati tu joc de munca oamenilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning