![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
mrs cmdbas,,dar ai putea sa pui plasa gri la bara si sa faci portbagajul negru ?
|
2 Attachment(s)
bc_01_ftu uite cu plasa si portbagajul negru :D
|
raresh....mrs mult ...dak imi mai vine vreo idee o sa te rog sa ma ajuti,.,,,,mrs mult
|
5 Attachment(s)
salutare all !
pt cei priceputi ... as dori sami fac si eu o idee despre cum stau niste jante de la wolfrace pe un logan ... gri perla ! am pus mai multe poze ca sa puteti alege ... sa va usurati munca sau ... ca sa puneti si mai bine in valoare ! PS : si un sfat venit de la cineva cu ochi de artist ar fi maximul pe care las cere ! merge culoarea buzei ( inoxata .. lucuioasa ) cu gri ul perla !? nu pare tiganie !? va multumesc ! pps .. cred ca treb specificata dimensiunea ... pe 15 ! |
1 Attachment(s)
Sper sa ajute
|
:-P multumesc frumos ! hmm arata destul de bine !
multumesc inko data ! |
2 Attachment(s)
daca tot sunteti la logan si la jante , ajutati-ma si pe mine sa aleg.Cum pica cele 2 modele pe loganul meu?
Si eventual alte transformari gen praguri , viniluri ceva |
3 Attachment(s)
Am uitat masina
|
citeste regulamentul intai!
|
Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). SPUNE-MI UNDE NU MA INCADREZ SA STIU SA REMEDIEZ PROBLEMA MULTUMESC |
Quote:
Singura poza acceptabila este a treia dar nu vad cum se pot pune jenti praguri si viniluri pe ea. |
OK. O sa revin cu poze mai clare
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut baieti! Sper k voi sa ma scoateti din dilema: vreau sa pun p kota masini ori imitatie d carbon ori alt ceva ,dar nu stiu dak doar kpota (ea este si foarte mik)sau grila fata(p acolo p langa stema pana la bara).Varog mult datimi si mie mai multe variante.Va multumesc mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning