![]() |
Re: jante oltcit
Quote:
|
ai zis ca tre sa uzi jantele. shi tiam zis ca sa vin intro zi fara mahina sami dai d baut ca uzi jantele noi :D
|
Quote:
|
vin cu submarinul ;) :D
|
deci sa inteleg ca nai drum
|
explicatimi si p mn ceva.. p siteurile de jante... au preturile puse...sunt ptr o janta sau ptr un set???...k acolo zice jante X....nu zice janta X...si dak e un site p care e pretu p set dak exista logik:D
|
da pretzurile sunt afisate per janta si cam atatdaca vrei siteuri cu jante iti trimit un pm
|
nu ...stiu siteuri da vroiam doar sa stiu dak e per set sau per bucata...intre timp aflasem...ms oricum ;)
|
2 Attachment(s)
vreau sa intreb si eu daca jantele astea merg pe dacie sau pe flanse de rm. eu vreau sa le pun pe oltcit. n uma intrebati distanta intre prezoane ca nu o stiu. eu intreb daca ati probat sau daca ati vazut.
|
cred ca nu merg,cred ca sunt intre oltcit si dacie
|
nush da eu park am vzt p dacie in mangalia...dak mai vad fac poza...;)
|
io as dori sa stiu sigur daca merg sau nu. daca le iau si imi trebuie flanse mai bine ma las si fac direct flanse pe 4 prezoane. nu stiu ce sa fac. sa le iau,aa nu le iau? daca merg pe flanse de rm dau lovitura:lol: . daca nu...
|
cat cere p ele???
|
aprox 3 mil. cam 2,5 as vrea sa dau pe ele. se merita?
|
tinand cont de cat costa unele noi eu zic k merita...;) nush cum arata p oltcit da eu zic k merita...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning