Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

extreme_boy 12-12-09 19:10

Re: Targu Neamt

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2885266)
Pentru cultura ta generala, Mercedesul cu care se invartea seby era al meu, si cand a venit garda era si seful politiei din Targu Neamt cu care am mai avut alte conflicte in trecut si nu aveam de ce sa-i dau acum explicatii a cui e masina si de ce facea galagie!!!...
Cu gura mare sunt altii, k daca nu insistam eu mai mult ca sa organizam si noi in Targu Neamt o intalnire saptamanala, nu se facea si poate asa o sa se tina si pe viitor!?!!..
P.S...Si ca sa mai fie si unii din prin Roman multumiti, saptamana viitoare TT-ul o sa iasa la asfalt si la multora o sa li se inchida gura!!.....

dak le inchide gura k atunci knd te-ai dat cu wrc-ul de la neamt si ai ramas fooooooarte in spate lasa-te de astea.am inteles k numai lauda e de tine si nimic mai mult.asteptam tt-ul ala fermecat sa vedem ce o sa faci.<sau cum o sa mearga>:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

valyh 12-12-09 21:00

Quote:

Originally Posted by fant0mas112 (Post 2873684)
Sal.......sun nou pe aci....pune.ti si voi intalnirile vinerea sau sambata pentru ca duminica lumea mai pleaca la faculta si de asta nu se strange lumea (doritori sunt). Bafta:-)

da...am vazut ce multi s-au strans in seara asta :lol::lol::lol: =)) vine cineva maine seara? :rolleyes2

Lik_focus 12-12-09 21:14

maine poate vin si eu la timp..:-)

Ali_ump 13-12-09 02:47

Faceti si niste poze daca tot va intalniti! Spor in continuare

valyh 13-12-09 06:59

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2886551)
Faceti si niste poze daca tot va intalniti! Spor in continuare

mersi.o sa facem...dak avem cu cine:???:... postul meu de aseara era ironic,fiindca de fapt au venit doar vreo 3 omuleti la stadion..si nu avea rost sa stam acolo...e mai greu fiindca ne-am gandit si noi sa organizam intalnirile acum,iarna si e frig :cry: dar sa speram k o sa ne adunam mai multi :rolleyes2 in seara asta vine careva?eu o sa fiu prezent la intalniri,chiar dak nu pot veni cu VIP-ul :cry2::cry2::cry2:

fant0mas112 13-12-09 16:15

de adunat ne-am adunat..am fost vreo 5-6 masini,nici makr nu ai fost...dc vb fara sa stii....am stat pan la 8 jum si am vazut k nu mai veniti ne-am imprastiat...dak veneatzi si voi poate eram mai multi.Poate data viitoare knd spuneti k facetzi cv va si prezentatzi...

valyh 13-12-09 16:18

Quote:

Originally Posted by fant0mas112 (Post 2887809)
de adunat ne-am adunat..am fost vreo 5-6 masini,nici makr nu ai fost...dc vb fara sa stii....am stat pan la 8 jum si am vazut k nu mai veniti ne-am imprastiat...dak veneatzi si voi poate eram mai multi.Poate data viitoare knd spuneti k facetzi cv va si prezentatzi...

eu la 8 jumate am ajuns...knd plecati voi.am ajuns asa tarziu pt k nu mai am masina.l-am sunat pe seby knd am vazut k plecati si mi-a zis k nu are rost sa stam...si k poate ne adunam in seara asta :rolleyes2

Lik_focus 13-12-09 21:13

Hai ca a fost frumosh in seara asta :lol:

valyh 13-12-09 21:15

da....in seara asta au fost multisori....pacat ca nu am si eu masina ca numai la stadion stateam...faceam un plin si numai in parcare stateam...

Lik_focus 13-12-09 21:17

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 2888721)
da....in seara asta au fost multisori....pacat ca nu am si eu masina ca numai la stadion stateam...faceam un plin si numai in parcare stateam...

Eh..vine si "aia"..inca putin:lol:

Lucian3003 13-12-09 21:36

frumos...care a filmat in seara asta????
sa tot stai sa te invarti

Lucian3003 13-12-09 21:55

Lik_focus... ai numai doua filmulete???

Lik_focus 13-12-09 22:13

Quote:

Originally Posted by Lucian3003 (Post 2888899)
Lik_focus... ai numai doua filmulete???

Doar atat pentru aceasta seara:sad:

Lucian3003 13-12-09 22:15

Quote:

Originally Posted by Lik_focus (Post 2888974)
Doar atat pentru aceasta seara:sad:

la s k data viitoare aduc si eu camera si am sa filmez mai mult si eu:D

morpheusmaster 13-12-09 23:03

1. Intalnirile saptamanale nu stau intrun singur om. Asa ca haideti sa nu mai facem atata caz din toata povestea cu venitu respectivului sau nu. Din cate citeste fiecare individ pe forum se poate observa ca el e cel care "hai hai hai" si cand e ora...nu'i de gasit dar nu cred ca asta influenteaza intalnirea voastra saptamanala sau nu...intelegeti unde vreau sa ajung? Cine are de venit vine...cine nu, scrie pe forum. ;)

2. DarkRacer sau devil cum mai ai acontul acum, te rog eu frumos sa nu mai sari atat in sus cu "baietii de la roman", baietii de la roman ca sincer incepe sa ma cam deranjeze sa generalizezi pentru ca ai tu probleme cu 1 sau 2. Numeste'i dupa nume, dupa user dar nu mai generaliza ca, "comunitatea din roman" sa ii zic asa nu are nimic cu tine. Suntem o gasca de baieti ok care ne descurcam si noi cum putem si ca COMUNITATEA din cate stiu eu nu are nimic cu nimeni. (scz kkofonia)
3. Felicitarile mele voua, baietilor care va intalniti si incepeti sa faceti treaba buna acolo! Asa au inceput toti, cu 2/3 masini intr'o parcare slab luminata! Multi au ajuns departe totusi unii sau impotmolit pe drum. Voi sa cresteti mari si "sa livrati" masini frumoase, simple si cu gust facute!

Va salut pe toti si sper la primavara sa facem toti pe neamt o intalnire frumoasa, sa ne cunoastem cu totii (Roman/Piatra/Tg Nt) si sa ne prezentam "bolizii".

O saptamana usoara.

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning