![]() |
Re: Audi A5 vs Bmw 335 CI
Quote:
http://www.auto-motor-und-sport.de/t...6248_13987.hbs Si mai ganditiva ca se poate tuna relativ usor motorul de BMW! Alpina are 360 de cai si are 0-100km/h in 4.9 secunde! |
Quote:
|
Quote:
|
Ideea este ca topicul asta ajunge ca celalalt cu Audi R8 vs Porsche Carrera. Bine, diferenta e ca aici comparatia e bine facuta. In schimb, "alegerea" uneia dintre masini se face pe baza ca "e bemve" sau "audi e quattro" sau "audi rulez!!!!111one".
Ce ar trebui sa inteleaga unii este ca ar trebui sa vada si dincolo de design si de ce zice unu si altu. Ca nu totdeauna situatia e asa verde. Ca sa nu mai zic de prostanacii care vaneaza posturi. Bai baieti...get a LIFE ! Macar daca postati, postati argumente de ce aia si nu aia, ce are aia si nu are ailalta. Nu inteleg ce legatura are Reno cu topicul actual :lol:. Si Reno face parte din VAG ? |
Quote:
vezi ca mananci litere :D |
Eu conduc oficial din 90 si tot felul de masini din care multe la limita.
Facand o medie dupa ce am si avut mlte marci chiar din gama , vw, bmw, mercedes, japoneze, renault, peugeot, opel, daewoo ... am tras concluzia ca BMW este cea mai misto masina dintre ele se conduce cel mai placut si da satisfactile cele mai mari. E doar optiunea mea si pt cine are alte opinii are de unde sa aleaga, iar pe locul doi a fost mercedes. |
audi a5 e mai frumos si mai smecher ca un bmw uitati-va la un interior de a 5 e criminal fata de un treiar e urat rau ce sa mai vb e mult mai tare un a5
|
Dupa gustul meu e chiar invers si te rog sa ma crezi ca m-am dat cu ambele.
In plus sa poti aprecia trebuie sa le conduci si ai sa vezi ca la BMW totul e ergonomic. La audi asta bancheta din spate e o gluma proasta rau. |
Quote:
Seria 3 coupe mi se pare o masina frumoasa ... cum era si E46, chiar ma bucur ca au schimbat din stilul adoptat prin Seria 3 sedan, dar interiorul ... nu ma incanta deloc ... Si vis-a-vis de bancheta spate ... chiar am incercat de curiozitate si stau destul de bine (desi la un coupe asta e ultimul lucru care ma intereseaza ... prefer in masina un singur pasager). |
Quote:
|
BMW se vrea o masina conservatoare sport nealterata de "talentul" unora.
Are doua ceasuri dominante si atat. |
:)BMW defenetly :D
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
|
mda... unlord aici ai dreptate ..audi are cele mai reusite interiore si interioarele astea noi de la bmw nu sunt deloc reusite...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning