Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Polo - 1.6 , Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/45726-polo-1-6-polo-meu-clasic-transformarea-continua.html)

VladM 26-09-09 12:51

Re: Polo - 1.6 , Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua

Frumos proiect. Respect pentru munca,banii si rabdarea depusa. Sunt curios cum va arata la exterior...

tzeasta 04-03-10 22:23

aoooleeeuu nu se mai aude nimic ?????

VwCriss 06-03-10 19:59

lefter brooo deocamdata,
adica reinvestim ..
am pus putina pauza si la vara reincep sper...

mih_mita 07-06-11 22:48

faina masina cu un motor pe masura

VwCriss 13-06-11 14:06

Quote:

Originally Posted by mih_mita (Post 4381582)
faina masina cu un motor pe masura

merci mult :))

mk3gti 15-06-11 10:01

Toba cu 2 tipsuri DTM din primele poze o mai ai ?

VwCriss 15-06-11 17:51

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4398347)
Toba cu 2 tipsuri DTM din primele poze o mai ai ?

Nu mai am nimic. Am dat totul chiar inainte de a pleca din tara!
Sorry for you!

VwCriss 20-08-11 01:44

masina a fost un proiect de al meu pe care din pacate nu mai am bani sa il duc la bun sfarsit

se poate gasii istoria masinii pe aproape toate siteurile unde cautati VWCriss

starea actuala a masinii:

mecanic - aproape ok (in curand va necesita un nou ambreiaj, acesta mai merge minim 500-1500km)

tehnic - ok, nu mai detine instalatia de sonorizare, in rest toate sunt la locul lor

aspect fizic exterior - asa si asa, in sensul ca vopseaua exterioara este intr-o stare generala 9/10, DAR! am inlaturat toata fibra de pe ea cu ideea sa ii redau aspectul stock la exterior, asa ca nu mai are pragurile de fibra si bara cu grila fata, stopurile de pe spate sunt aceleasi dar nu mai sunt albastre (obligatia trecerii RAR sa le curat de spray-ul albastru) si stopul de pe stanga spate este spart plasticul exterior, in rest este ok. capota prezinta multe crapaturi de la incarcatura ce i-a fost data pentru acest aspect si recomand schimbarea (asta am si avut eu de gand).

aspect fizic interior - 9/10 canapele piele recaro sport in stare fizica si aspectuoasa 10/10 ca noi, se vad usoare urme de uzura pe manere usi si volan, in schimb restul este ca din fabrica.

masina urma sa sufere nenumarate modificari dar in urma unei probleme personale am decis sa o vindem.

implantul de motor VR6 este realizat acu 4 ani, instalatia electrica a fost adaptata la noul motor.

IN TALON MASINA ESTE 1.6L 101CP, NU AM REALIZAT MODIFICAREA IN TALON, DECI CINE CUMPARA MASINA O CUMPARA RADIATA! POATE CONTINUA HOBIUL (VR6 2.9 BITURBO SINCRO), SAU POATE REFOLOSII CAROSERIA SI INTERIORUL PENTRU INTERES PROPRIU SI MOTORUL SI CUTIA PENTRU A LE VALORIFICA!!!!

EU NU VAND SEPARAT SI NU DEZMEMBREZ!!!

PRET NEGOCIABIL IN LIMITELE BUNULUI SIMT : eu cer 1500E este un VR6 2.8 complet functional plus o masina completa

All times are GMT +2. The time now is 08:46.

- Copyright 2026 4Tuning