![]() |
Re: Vot- Best Exaust Underground Arad 2007
asa cum zice si layla.....va asteptam sa dam o tura cu masina lui tati:D :P....ok...Corrado chiar suna bine...:)
|
Tekin BB1 Prelude, suna frumos preludu...
|
un vot pt Corrado...because is the best....la fel si tristan:D
|
am votat corrado, imi place cum suna, plus ca imi plac europenele mai mult ;) apoi porsche, dar la turatie mare nu se aude clar, probabil din cauza inregistrarii.. si trebuie recunoscut ca suna destul de bine toba preludelui negru.. cu toate ca suna la fel ca si civicul la baza.
|
Pe Morphiss il certific eu, mi-e var. L-am convins sa-si faca user sa voteze si i-am lasat de curiozitate alegerea neinfluentata. si-a descris alegerile mai sus.
@ Morghen - am recitit prima pagina :lol: .. ce ascutitori ma?? a mea suna a ascutitoare ? .. cat de gros toarce :D =))) |
BogdanNZ stiu ca sti muult mai multe decat mine despre masini dar totusi im i permit o observatie ..porsche -ul seria 918 -924 are motorizare audi si are radiator la racire ...no boxer there
|
Eu am auzit esapamentul lui Tristan in Oradea si mi-a lasat o impresie placuta.
8) |
Votez Corrado, dar si MAX-ul suna super...
|
Gata si cu votarea si surprinzator am iesit pe locul 3, sincer nu ma asteptam :P
Tin sa le multumesc celor care m-au votat si vreau sa il felicit pe Criss pt initiativa acestui concurs.Chiar daca au fost pana la urma anumite discutii totul a iesit asa cum ne-am dorit toti si sper sa ne vedem cat de curand iarasi in formatie completa la un suc. |
Quote:
|
REZULTATELE
Am fost pus intr-o situatie dificila in urma contestarii userilor aparuti in perioada votarii, avand de ales intre 2 variante: 1. eliminarea userilor noi cu posturi zero- in acest caz TRISTAN il depasea pe TEKIN la nr de voturi. 2.eliminarea de la vot a tuturor userilor inscrisi in perioada votarii pt a evita orice discutii si contestatii cu privire la acestia. Am ales varianta 2 (nu s-au numarat userii inscrisi in perioada votarii si voturile participantilor la concurs) rezultatele fiind urmatoarele: LOCUL 1- TEKIN -50 voturi LOCUL 2- TRISTAN- 49 voturi LOCUL 3- EVOLUTION- 23 voturi FELICITARI TUTUROR !!! INMANAREA DIPLOMELOR va avea loc maine la orele 16:00 la locul faptei adica in PIATA DE MASINI PS: imi cer scuze fata de TRISTAN care e un foarte bun prieten al meu si pe care l-am dezavantajat cel mai mult in urma alegerii acestei variante de numaratoare |
vreau sa-l felicit pe evolution pt locu 3.....si vreau sa le multumesc celor care m-au votat sanatate
|
mai fratzilor, voi nu atzi avut somn,de facetzi posturi la ore dinastea?:):)
felicitari castigatorilor si invinsilor! criss-azi la ora 16:00? |
Quote:
|
tekin dai de baut! :lol: :lol: :lol: so.. honda! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning