![]() |
Re: VW polo 86c BV 06 HOX
Ai mai facut ceva la masina ?
|
Re: Polo - 86c BV 06 HOX
Ma scuzati pentru absenta indelungata :D Am schimbat cateva consumabile, si am mai coborat-o pe spate cat mi-a permis suspensia, in rest nu prea am avut timp sa ma ocup de ea, dar urmeaza :D
|
4 Attachment(s)
Ultimele mici schimbari:
-grila fata fara emblema home made (am luat inca o grila identica cu a mea si am facut din doua una, nu a iesit perfect dar cand am timp mai retusez) -leduri pozitie fata -becuri portocalii care luminaza nr de inmatriculare din spate O sa revin cu niste poze mai artisctice cat de curand :-P:-P:-P, momentan: |
nu arata rau deloc :D
|
Ms :D Cine mai doreste sa-si faca singur grila fara emblema, uitati aici link: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2608954 , (pentru moderatori,linkul este postat si la vw zona tehnica diy, deci poate sa ramana si aici)
Cam ceva in genul acesta am facut si eu, doar ca grila mea este mult mai complexa fata de cel din link, si cred ca am dat cu smirghel, cu chit , spitchit si vopsit de cel putin 3 ori, si tot nu e perfect, deci mai trebuie odata :lol: , dar decat sa dau vreo 200 de lei cat este una noua, mai bine asa 8) |
Hehe, azi am luat ITP 8)8)8)
|
I-am montat si o toba sport :D O sa revin cu poze....
Pareri,sugestii,critici :?: |
Sa revii cu poze sa vedem :) Poate faci si un filmulet sa si auzim.
|
neaparat un filmuletz sa auzim "bestia" :D.....sper ca ti-ai luat ceva simplu nu cu enspe mii de tevi
|
Mi-am luat ceva cat se poate de simplu, ceva no name, nu voriam sa dublez valoarea masinii cu o toba (m-am chinuit doua zile pana am montat-o ca eu si asa aveam traseul lovit, si imi batea in podea, acum am facut-o calumea ) :lol: , ..spre mirarea mea la relanti nu se aude mai deloc, dar cand accelerez se aude de parca as avea v8 sub capota :D , sper sa revin si cu un filmulet :D
|
Pai fugi repede pan` la Ro` si cere imprumut o camera. Sau vino pe la mine maine.
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Si cateva poze...
|
Mama ce a insemnat noru ala? :))) Se aude bine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning