![]() |
de curiozitate ... stie careva cat are in lungime portiunea dreapta de la pista de karting?
|
sa stii ca si eu m-am intrebat... e perfecta locatia, si am cum sa obtin spatiul acolo, doar ca nush unde ai suprafata de franare, kiar dak ai pista...
|
pai de asta intrebam oare cati metri are linia dreapta ... daca are 600 sau 500 si ceva e perfect ... desi nu prea cred. :(
|
De pe site-ul Selena Motorsport ( http://www.selenamotorsport.ro/prezentarecircuit.php ) :
\"Pista are o lungime de 1.250 de metri iar pentru situatiile in care se doreste organizarea de competitii sau antrenamente dupa lasarea serii, aceasta este dotata cu o moderna instalatie de nocturna. Dificultatea pistei, conditiile de rulare, conditiile de securitate precum si toate celelalte elemente tehnice se inscriu in normele impuse de Federatia Internationala de specialitate, fiind omologat ca si circuit de categoria „A\".\" Nu cred ca linia dreapta ar fi jumatate din toata lungimea pistei, probabil tot aeroportul va ramane locatia pe care trebuie facute. |
voi va imginati ca va lasa cineva sa intrati cu masinile de strada acolo?
la cat de disperati sunt.... |
Pai intr-un fel e normal sa fie asa. Da-ti seama cat de greu e de intretinut...
|
pentru pista de kating, acolo cred ca este vb de bani. daca le aratzi euroii te lasa toata ziua. cat despre aeroport as putea sa rezolv ceva. dar nu stiu sigur. sa vad eu ce pot face. am cateva pile. dar sa vad. ca trebe sa vb cu comandantu de aeroport. si faza e ca la noi e si baza miliara. si faza e ca trebe sa vb si cu aia. ca la cat de curios e romanu nostru....
eu vb cu cineva. macar imi fac datoria. pana diseara ma gandesc eu unde ar fi mai bine. |
nu te lasa cu masina e pista internationala :(
|
pe aeroport mai merge :D
|
merge cu spaga 8)
|
nici pe aeroportu de la bacau nu te lasa... pt ca o sa se aduca droguri si o sa se faca pariuri si chestii LOL !
|
sa faci liniute pe pista de karting nu ai nici o sansa. Trebuie sa ai loc si in care sa franezi dupa ce ai ajuns la \"finish\"
|
am eu ceva in cap. acuma. viitorul meu. adica de ce o sa ma apuc.
|
? ? ?
|
ce e :?: :?: :?: :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning