![]() |
Re:
Quote:
|
minimul...
Accord TYPE-R rulez
|
Re: minimul...
Quote:
|
1 Attachment(s)
blowwind am gasit si eu o poza cu accordu unui prieten am luat`o dp un site ... jenti pe 17 si umblat la motor chip evacuare completa catalizator scos boost controler si urma si un intercooler mult mai mare
Pt un diesel fugea bine si se auzea super nu ma asteptam sa se auda asea bine un diesel |
Blowwind, ti-a venit pana la urma bodykit-ul? da mai multe detalii, ce ai comandat, de unde, cat etc...
Eu am pus ochii pe un bodykit JP (in state e la vre-o 780 $ - front& rear underlips + side skirts), mi se pare mai dragutz ca aspect decat cel de la Mugen. Ca aileron, e dragutz cel de la Mugen, discret, in genul lip-ului de M3 de care spuneai. Nu vreau sa o fac prea tipatoare, vreau sa-i pastrez aspectul elegant, accentuindu-i putin trasaturile agresive insa. Dar asta mai prin vara-toamna (sper), acum trebuie sa redirectionez banii inspre casutza... P.S. pentru cel care sustine ca a vazut A-spec-ul respectiv pe strada. Ala din poze e un concept A-Spec. Bodykit-ul A-spec pentru Acura TSX arata destul de diferit, nu fa confuzia intre cele doua. |
3 Attachment(s)
deci...termin cu bacul si ma apuc de masina...tre sa intelegetzi :D
nu cunosc bodykitul de la JP...daca ai poze...chiar te rog sa le pui... mai exista un bodykit care mi`a placut foarte mult Raven se numeste...dar cand am stat si l`am analizat mai bine...mi`a picat fatza...este oribil...din punctul meu de vedere.. initial asta de la Mugen nu prea mi`a placut...dar am vazut nishte poze cu el pus pe un TSX alb..si m`am indragostit instant :D uite pun nishte poze cu Raven... |
stiu kitul Mugen... nu ma omor dupa el, mi se pare ca ia mult din elegantza masinii.
Uite aici linkul firmei, cu pozele si preturile: http://www.vizages.com/products_view.php?pid=3#' Pentru idei, incearca http://www.tsxclub.com/forums , un forum dedicat Acurei TSX / Hondei Accord. Vezi sectiunile \"TSX of the month\" si \"picture gallery\", sunt cateva masini chiar facute cu gust acolo. Edit: un avantaj la kitul JP e ca nu trebuie sa inlocuiesti spoilerele fata/spate; front & rear underlips, dupa cum le spune si numele, se ataseaza spoilerului original. Te duci la tara si vrei sa-ti cresti garda la sol? nici o problema, le scoti si ramai cu aspectul stock :) . Asta se reflecta si intr-un pret mai mic, fata de Mugen, unde trebuie sa cumperi alte spoilere fata/spate. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
puii mei...in schimb ma atrag putin pragurile :D... oricum..in fond si la urma urmei e o chestie de gusturi...cat despre pret..iti dau perfecta dreptate... bodykitul de la mugen costa cam aproximativ 4.500e :) :) :) :) :D ... + taxe :D ramane de vazut ce ne rezerva viitorul... stiu de TSXClub.com ... de acolo am luat pozele astea e foarte mishto :D se gasesc idei acolo cu miile :D ... :) o sa fie show in vara :D |
Mugen si Spoon sunt notorii pentru preturile mari practicate (de 2-3 ori mai mult decat alti tuneri)
|
Dupa mine, asta e cel mai superb kit pt Accord (asta alb cu jante aurii). Masca e singura care il trage in jos :?
|
inseamna ca n-ai vazut asta :wink:
Din pacate, e doar un concept A-spec, bodykit-ul A-spec pt TSX e mai \"banal\" |
Re:
Quote:
|
ultimele doua acorduri sunt foarte tari ma refer la asta alb si proiectul asta care mi se pare super tare. pacat ca este doar un proiect.... din cate vad este acura si se chiama TSX ... ciudat
|
ce-o fi asa ciudat??? Acura TSX USA = Honda Accord Europe. Cu mici diferente, desigur.
http://www.acura.com |
corect. Honda Accord Euro / JDM se vinde in US sub brandul de lux al firmei Honda, si anume Acura.
Acura TSX-ul este un Accord 2.4, cu un pic de chip tuning (200CP in loc de 190CP cat are Euro / JDM-ul), un interior mai luxos si un pachet mai bogat de dotari. Dar in esenta, este aceeasi masina, accesoriile aerodinamice se potrivesc, etc. Exista chiar o \"febra\" in acest sens, americanii fiind innebuniti dupa accesorii si embleme Honda de la modelele europene si japoneze (ca sa amintesc aici farurile de ceatza JDM sau farurile \"clear corner\" de la Accordul european). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning