![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
nu e pe capre masina ci doar are probleme cu vitezometrul spre zona finala
din cate vad ia suta cam in 14-15 secunde n-ar fi nimic deosebit,si pe capre ar fi scos mai putin daca voia sa ne impresioneze pe final o ia razna vitezometrul ;) |
oricum e praf :D
|
of ....of....in piatra mai e unu care a prins 200 cu un olcit acum vreo 7-8 ani ....dar in fine discutiile...deja degenereaza in altceva ...oricare dintre voi sunteti bineveniti in piatra neamt cand o sa treceti o data ...aveti si numere de telefon si tot ...asta e sa fiti iubiti si sa aveti o seara frumoasa
|
Quote:
oricum vezi ca esti singurul care deja incepe sa creda in minciunile pe care le spui ,cat despre mecanica pe linga mine esti 0 ,despre ulei la 6000/rot/min am 6 bari ,daca tu crezi ca te ajuta 20 bari........cum spuneam 0 |
pina la urma initiatorul acestui post a lasato moale ca sa trezit si sia dat seama ca greseste si minte din cale afara
|
[QUOTE=GHICI;976732]of ....of....in piatra mai e unu care a prins 200 cu un olcit acum vreo 7-8 ani ....dar in fine discutiile...deja degenereaza in altceva ...oricare dintre voi sunteti bineveniti in piatra neamt cand o sa treceti o data ...aveti si numere de telefon si tot ...asta e sa fiti iubiti si sa aveti o seara frumoasa[/QUOTE
Frate...ne scutesti?!:lol: "mai e unu care a prins 200 cu un olcit acum vreao 7-8 ani " mah voi o data la 10 ani faceti un oclit care prinde 200 in cap?:lol: si 2 la mana vitezometru` pe un olcit duce pan ain maxim zic eu 185, dami dreptate daca zic ceva aberatii... si 3 la mana iti zic frate, ca daca aveai asemenea masina veneai cu ea la 4 tuning day, k aveai si tu bani de un polish... si 4 NU te pune cu bogdanlascu... adevarul e ca io cand am fost la 4 tuning day am stat vreo 20 de minute in hartiutza aia de langa masina lui cu toate datele tehnice si am ramas:shock: :shock: si am vazut masina in realitate si iti zic omule...are potential mare de tot:twisted: |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Quote:
|
si tu cateva lectii de gramatica :lol:
|
deci merge sau nu?cu 2000?
|
Quote:
|
Quote:
|
frate ... las-o moarta ca pute :evil:
nu stiu cum e in oltcit la +200 dar iti spun cum e intr-un ford sierra aranjat :evil: e greu de tinut directia si pe autostrada la 200 ... tu ai mers cu oltcitu pe drumu ala de 2 bani :evil: nu mai zic ca ai si filmat ... cu ce mana schimbai viteza, cu ce mana tineai volanu si cu mana tineai tel sau cu ce ai filmat (calitatea lasa de dorit) ... si mai e si chestia aia cu alarma ... care nu se mai oprea ... e a ta sau ... ca la 160 km/h cand treci pe langa o alarma e nesimnificativa ... asa ca las-o moarta cu viteza daca te sui intr-o masina la 200 km/h nu mai mult la la volan (si sa nu mai punem aglomeratia din trafic cand se baga cate o cratita in depasire) cred ca sari de la violan in loc sa pui frana :evil: las-o moale ... ori cum ti-ai pus pe toti in cap :idea: hopa ... ajunge cu asta apropo am si eu un OLTCIT poate ma ajuti cu niste poze sa-l tuuuunezzzz :shock: :D :sad: |
mah nu va mai potolitzi cu ba'jocura asta de thread? umplem nshpe pagini pt o keste absolut puerila shi care nu necesita nici un felde commenturi! lasatzi omu'n lumea lui sa mearga shi cu 300 cul oltcitu' cu carb de dacie pe el shi inkidetzi topicu'..nu e pe fatza ca omu' e "pe din'afara"?
|
frate MISTREKU ai dreptate ... dar ma inervat asta rau de tot :twisted:
|
pai dk stai sa te certzi cu totzi, ca's multzi ai dreaq ashtia.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning