![]() |
Re: Renault Megane Coupe PH2
Quote:
|
da mah ai noroc e euro 3 pt ala cu meganu din 99 nu ti fa griji ...fi fericit nu ti fa griji
|
al meu e tot din 99 dar motorul este K7-MA7 si care mi se pare ca este trecut la euro2.
|
sigur e K7??? eu shtiam ca pe megane motorul e K4M - A7...... (ma rog, cel putzin asta am eu pe mashina......megane 2001).... shi ..... da.... e trecut la euro2.....
|
da m-am uitat eu pe certificat.
|
Quote:
Succes in continuare |
Ms pentru raspunsuri.M-am mai linistit:).Astept acuma luni sa merg sa iau cartea de la RAR si apoi sa o inmatriculez.Inca o intrebare:) de unde iau seria aia care apare pe lista RAR,de ex K4M A7
|
de obicei seria se gaseste pe prima pagina a cartii de identitate und esunt date specificatiile motorului.
|
Problema e ca masina e adusa din belgia si nu scrie p eacte numai seria de pe caroserie:(.Luni merg la RAR dupa carte
|
incearca sa iei codul dupa placutza ovala a mashinii..... sunt o serie de coduri pe un sticker pe care-l gaseshti pe stalpul central al mashinii pe partea pasagerului.... (codurile alea dau configuratzia mashinii.... deci gaseshti akolo shi codul motorului).... ia vezi..... :-P bafta...
|
1 Attachment(s)
aia nu e seria motorului scrisa pe partea din fata a blocului motor partea din fata cea vis a vis de radiator
|
cineva zicea:""ps: aa si masina mea e singura de felul ei cu angel din buc..))"" pardon, cred ca sunt cam singurul cu astfel de faruri din bucuresti nu de alta dar eu am angel-uri si in proiectoare... ps masina nu mai e a mea... i-am dato tatalui meu deci nu va mai agitati o gasiti prin ploiesti zace prin parcare... pacat de angelurile alea >>fostul proprietar al B27vkm-<<ului
|
asta inseamna ca-mi dai mie farurile??? :-P
lasa..... you'll get your car back..... |
Quote:
|
asa e nai batai de cap da ti zic eu ca ramai si cu rezervoru gol mult mai repede cu willi ala :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning