![]() |
Re: Virtual 4Tuning League Rumble - etapa a 8-a
1 Attachment(s)
si a mea... doar de maimutze sa nu va luati :D
|
ba tu esti nebun...bv...
alea nu is maimute..is jamaicanii aia din 107-le ala rosu...8) |
asa ii "alint" eu... imi plac la nebunie... felicitari low, andrei si cata pt masini, is super...
waiting 4 the results :D |
1 Attachment(s)
In primul rand vreau sa va felicit pe toti pentru niste lucrari de exceptie ... ne-a fost destul de greu sa alegem doar doua care sa mearga mai departe ... Fara alte comentariii, finalistii sunt : cata55 vs. lowrider.STi Timpul de lucru o saptamana ... adica 15-22 iulie 2007 ora 22.00 ... Masina :arrow: :arrow: :arrow: Succes !!! |
offtopic- incepatori incepatori dar au scos nishte lucrari f frumoase fara mari greseli :shock:
|
well........felicitari celor care atzi ramas......ushoara mashina avetzi this time(in afara de culoare:()
P.S. ................shantzu....mai tzii minte???...........trebuia sa termini o broscutza:d....... |
Wow mijto asta lowrider.STi , e lucrata foarte curat ! ;)
|
Quote:
|
cand incepe urmatoarul concurs vreau si eo sa fiu inscris (chit ca poate nu sunt f bun in vT dar eo vreau si cred ca am o shansa ) ? Frumoase lucrari bajetzi !
|
Quote:
|
in primul rand..felicitari lui AndrE1 si ev-do pentru masinile realizate...foarte bune...
si ca o completare la ce a spus hori...dintre astia 3 care am ajuns pana in semi finale si nu suntem prea activi pe forum...nici unul nu este incepator...avem destula experienta...eu unul nu sunt pe psu...sunt pe alt forum..dar nu conteaza:-) ramane de vazut ce o sa iasa din honda...bafta cata... |
Quote:
|
Hai baietii ! Vrem sa vedem lucrarile !
|
ce`aveti ma? mai e timp pana diseara la ora 22.......
|
1 Attachment(s)
asta e honda mea....de data asta am incercat sa fac un spoiler ceva mai complex....sper sa va placa...
JDM Style...8) cel mai bun sa castige.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning