Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Geamuri cu folie, geamuri ionizate sau doar geamuri simple ? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/44073-geamuri-folie-geamuri-ionizate-geamuri-simple.html)

cata TCL 12-09-08 23:02

Re: Geamuri cu folie, geamuri ionizate sau doar geamuri simple ?

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 1747665)
Pai cea de pe spate la AGER o am pusa. Dar intrebarea mea era alta... Care e transparenta minima care e legala pe geamurie fata????:rolleyes2

au aparut certificatele de omologare fata cu transparenta de 5%

AXEL_SS 13-09-08 09:19

Quote:

Originally Posted by cata TCL (Post 1749918)

Interesanta informatia, numai ca eu n-am auzit de asa ceva si nici n-am vazut. Plus ca mi se pare mult prea intunecat 5% pe fata. Nu poti detalia putin sursa? In iasi cam 95% dintre masinile cu folie fata au transparenta de 73%, restul cu folie ceva mai intunecata dar fara acel sticker(posibil sa fie neomologate). Personal m-ar interesa ceva intre 35-50% transparenta pe fata si daca cei de la AGER pun asa ceva. Merci mult.

PUIU 82 07-12-08 18:24

Folie spate Llumar,tranparenta 5 %.
Folie fata Llumar,transparenta 73%.
Omologata,bineinteles.

sandrin 30-12-08 17:17

1 Attachment(s)
Folie Llumar, luneta si geamurile spate transparenta 5%.

Antilles 12-06-09 08:07

Ionizate, 75% spate(nici macar de la 30 CM nu se vede inauntru), luneta 70, iar fata 25, mi-a placut fata unuia cu Chipiu cand m-a luat la 11 metrii pt folie si eu i-am raspuns: "ce folie dom'le, asa is geamurile"

dragos2900 05-08-09 20:20

1 Attachment(s)
Lummar 5% doar spatele ...

Messerschmitt 06-08-09 14:19

1 Attachment(s)
da folie...marca.."chinezarie" pusa de mine:)

autodesign 17-09-09 08:03

salutare! folie geamuri auto omologata R.A.R la super preturi...folie triple...fara demontat ...0746.832.303

autodesign 17-09-09 08:07

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 1750315)
Interesanta informatia, numai ca eu n-am auzit de asa ceva si nici n-am vazut. Plus ca mi se pare mult prea intunecat 5% pe fata. Nu poti detalia putin sursa? In iasi cam 95% dintre masinile cu folie fata au transparenta de 73%, restul cu folie ceva mai intunecata dar fara acel sticker(posibil sa fie neomologate). Personal m-ar interesa ceva intre 35-50% transparenta pe fata si daca cei de la AGER pun asa ceva. Merci mult.

salutare! singura folie omologata r.a.r pt geamurile fata este de 73% vizibilitate, ce ai vazut tu folie mai inchisa au doar timbrele de 73% si folie de cat a cerut clientul...daca ai o nuanta cat de cat acceptabila nu se ia de tine politia dar in schimb daca vezi controlul de trafic...calco cat te tine pedala:))))

autodesign 17-09-09 08:09

Quote:

salutare! imposibil sa ai omologare de 5% pt geamurile fata.

autodesign 17-09-09 08:10

Quote:

salut! de la 1 aprilie 2009 e data legea cu folie fata de 73% vizibilitate si e vb sa o scoata si pe asta

cata TCL 18-09-09 09:55

omologata ori neomologata...politia daca vrea tot poate sa iti ia certificatul :-)

SV25MBN 19-09-09 16:28

Se cheama omologata cea pt care nu iti poate lua certificatul. Daca intre timp s-a schimbat legislatia pt transparenta pe fata, inseamna ca nu mai sunt omologate. Deci cu folia care e 100% omologata, nu poti avea probleme.

autodesign 21-09-09 09:06

Quote:

Originally Posted by autodesign (Post 2646574)
salutare! singura folie omologata r.a.r pt geamurile fata este de 73% vizibilitate, ce ai vazut tu folie mai inchisa au doar timbrele de 73% si folie de cat a cerut clientul...daca ai o nuanta cat de cat acceptabila nu se ia de tine politia dar in schimb daca vezi controlul de trafic...calco cat te tine pedala:))))

salut! dupa cum am precizat...iti poti pune ce folie vrei pe geamurile fata, dar singura folie omologata legal de cei de la registrul auto este de 73% vizibilitate. practic este o folie transparenta

GJ 01 CTR 18-12-09 10:07

am optat pentru "clean windows" pt ca e pacat sa ascunzi un interior frumos...Si daca m-as razgandi...ar fi o folie..."dark black" fata-spate.

All times are GMT +2. The time now is 12:50.

- Copyright 2026 4Tuning