![]() |
Re: Odata la cate zile iti speli masina?
Am constat ca o spal degeaba... se pune prafu pe ea cum ies din spalatorie sau cum termin sa o sterg ( cand o spal eu) . Daca nu ii dai cu ceara sau polish, degeaba o mai speli... polishu o mai protejeaza, nu se mai "lipeste" prafu asa rpd de vopsea X(
|
la 7 de zile
|
la 3-4 zile o data la spalatorie
|
la cel mult o saptamana,daca nu am norocul sa ploua.Praful in schimb te omoara.M-am saturat sa dau cu pamatuful:)
|
o spal de 2 sau 3 ori pe sapt depinde de vreme si de starea mea de spirit . merita spalata :) pt ca mor de ciuda cand vad o masina relativ buna cu stratu de praf si alte mizerii de 2 degete si mai e si vorba aia : iti poti da seama de personalitatea unei pers dupa modul in care isi ingrijeste masina .
|
Corect Greedy dar mai trebuie sa iti si permita timpul.Oricum masina neingrijita se cunoste de la o mila distanta.
|
dupa cum zice Maskatu....Nu neaparat polish..dar spalatoria cu ceara e super......protejeaza si tabla.....si fratilor..Eu o spal cand e murdara..Catodata sta si nespalata mult timp......
|
perioada ca perioada.. dar cu ce o speli cand o speli acasa?
am la dispozitie apa curenta si furtun , si perie din aia prin care iese apa din mijloc.. sa folosesc ceva solutie cand o spal.. am niste gainat pe masina.. si stiu ca e naspa ala .. si pentru lustruit ce ar fi cat de cat bun dar sa nu coste o groaza de bani ? |
Eu de exemplu am masina din dec2007,si pana acum am spalat-o de 4 ori ...nu prea ma omor cu spalatu masinii :|
|
mama ei de vreme aici in brasov ..o spal o data pe saptamana dar de vreo luna de zile ploua non stop si mi se lipeste pragul la greu de ea si da-i si spal-o iar...am dublat la 2 ori pe sapt
|
de fiecare data cand e murdara
Acasa in curte |
cand apuc o spal la spalatorie...cand temperaturile ajung la peste 20grade, prefer sa o spal cu labutzele proprii afara cu furtunul si cu spuma...e ieftin,distractiv si eficient ca una e ce faci cu mana ta, si una e ce fac altzii;)
|
Quote:
spalatul cu carpa uda in fata bloculuui deterioreaza vopseaua (mai ales pe cea metalizata) deci prin urmare ai dreptate .e altceva cand faci cu mana ta...pentru ca nu e ceva facut calumea |
eu interiorul prefer sa-l spal cu mana mea, dar cum stau la bloc nu ma apuc de taranisme de curatat masina in fata blocului... asa ca ori o fac cu totul la spalatorie, ori cand ma duc pe la cineva la casa si am suficient timp, mai curat prin ea
|
O spal o data pe saptamana, vinerea sau sambata, dar au fost si momente cand am spalat-o de 2 ori pe saptamana sau o data la 2 saptamani. In functie de cat de mult circul cu ea ca mai e si aia de serviciu. In general apelez la spalatorii dar nu am gasit inca o spalatorie de care sa fiu deplin multumit. Din cauza asta o mai spal si eu cu mana mea dar foarte rar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning