![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
am uitat sa spun...cand va schimbati placutele...desurubati capacul de la vas...si puneti o carpa in jurul lui...ca o sa curga lichid...mie nu mi-a spus nimeni...si m-am trezit cu lichid pe jos...am crezut ca s-a spart vreo conducta...dar nu a fost nimic grav :D
si vroiam sa va intreb...a schimbat cineva planetarele pana acum??? vreau sa stiu dk se schimba greu sau usor...ca-mi bate o planetara de ma innebuneste... |
poi schimbi numai capul nu toata planetara(deobicei capul se strica)
si cumpara piese de calitate ca sa nu ai surprize ca dupa 1 an(mai mult sau mai putin) il vei shcimba din nou. ce`ai mai facut cu cercurile, le`ai pus in far? |
auzi..de unde ai cumparat filtru de aer sport?si cat te a costat?e greu de montat?
|
draguta masina, la la al doilea clip din primul post ce ai vrut sa ne arati, craci sau volanu?:)))
succes in continuare |
:lol: Matza, mai aveai pedala cu placutele alea? Grav, grav...lasa ca am vazut si mai rau.
Merge si 7, bafta in continuare ;) |
1. cercurile nu le-am pus in far...astept sa trec , cu bine peste toate.
2. filtrul de aer este din targ a costat 60 lei nu e greu de montat. 3. ms pt apreceri si nu vroiam sa ma arat cracii...vroiam sa auziti filtul in mers... 4. frana tinea de la jumatate si incepea treptat...eu ii spuneam fratelui ca tre sa schimb placutele si sabotii el imi zicea sa mai ridic pedala de frana ca e de la pompa. Asta pana ieri cand am pus frana si am auzit cu freaca metal pe metal...mi-am dat seama ca nu e in ordine ceva si cand am ajuns acasa. am dat jos placutele si m-am minunat de ce am gasit. pe dreapta sunt mai uzate. cea care e in poza este de pe dreapta pe exterior ca sa zic asa... si avea un canal facut de la disc...canalul era deja pe bucata de fier... P.S. lasa ca am recuperat la eng. 10 :D |
bv, bv!!! baga mare, sa iei note bune :D las-o drq de masina acum, ca ai timp dupa aia sa ti-o faci Ferrari :P
|
bravo bravo si iti tin pumnii in continuare ca si yo trec prin aceleasi emotii
rom 9.5 engl 9 sorry de offtopic. dupa bac ne intalnim la bere :) |
bv , bv...la mine la romana au fost niste nenorocite alea din comisie...
clar ne intalnim. ;) dk iau tot ... |
bafta la amandoi in continuare :)
matza, le iei, nu te mai agita atat...fii mai optimist, chiar daca ai emotii. stiu cum e ;) |
zici ca suntem pe forum la ministerul invatamantului, lol... :)) =))
succes la toti |
i-am strikt topicu lu matza cu bacu asta nasol :)
|
Tot aud lumea vorbind de intalniri si alte nebunii ... care imi zice si mie daca avem si noi niste intalniri periodice ... ca tare as vrea sa vin si eu ... nu de alta , dar e mai simplu de vorbit de probleme si "imbunatatiri" face to face .
Scuze de off topic si bafta cu bac-u (nu va ingrijorati prea mult ca e mult mai ushor decat va asteptati) |
matza se simte filtru ala ?sau doar aspect?
|
se simte...simti si tu, simt si ceilalti. In special vecinii.
P.S. nu va faceti griji , daca nu e si putin off , parca nu e topicul intreg :P BAFTA tutelor...pardon...tuturor :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning