![]() |
Re: Manta
ce motor va avea?
|
2.2 inj cutie 5 tr overdrive si autoblokant
|
Quote:
|
imi ajunge asta.. prefer sa merg cat d cat usurel si sa fie senzatie masina la look ai vzt ce a patit micutzu
|
deci proiectul asta m-a spart....e tare rau...tine-o tot asa c o ti bine:)
foarte tare,bravo,felicitari....nu te lasi vad...perseverezi:):D :-) :o |
2 Attachment(s)
mi-am cumparat azi condesatorul si twetere DLS
http://www.***********/car-sound/difu...eries-t25.html |
cat de marfa sunt,o sa fie galagie inseamna pe bomba ta,asa-i?:tetter: :peace:
imi place ce vad!bravo! |
sal ..am si eu o intrebare..merge pe opel monza motor de bmw ???
|
3.0 24v 6 in linie e cel mai indicat pt manta. fara complicatii ff mari. cum ar fi alt motor de alta origine
|
doarr4u17, scriai cu ceva timp in urma ca ai pus o suspensie sacks. spune-mi te rog, ai gasit anume pt manta sau se potriveste de la altceva. mie mi-au spus pe la magazine ca suspensii sport pot aduce numai de la calibra in sus. sau ai facut ceva modificari?
daca sunt si altii care ar sti cate ceva despre asta, v-as ruga sa ma luminati si pe mine... |
e originala d manta... dupa o manta gsi luata.. niste amortizoare galbene micutze si niste arcuri micutze
|
5 Attachment(s)
niste poze.. luni vopsesc si injectia si capacu motor si compartimentul motor.. pana luni sper sa apara si tobele si sa termin si de prins cutia.. au fost mari modificari al cutie. model american cu overdrive..
am schimbat si pompa d apa..aveam d`aia cu ventilator normal pe direct.. am pus ventilator cu ambreiaj..am schimbat pivotii. directia. capete de bara.. nu mai are joc.. nu mai bate.. |
asaa.... incepe sa prinda forma...:)
trec maine p la garaj sa vad care e treaba..oricum faci treaba buna asa... incet si sigur...bafta in continuare..si....tine-ne la curent cu PUCUUU :) |
bravo frate;) ti-am zis eu ca o sa iasa misto, apropo conteza ca TIE sa-ti placa. ;) restu' sunt ca vulpea.
|
Hai salut...stiti unde gasesc un kit de ambreaj sport pt Opel Monza 3.0 sau de senator ..????
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning