Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Emisiune Tele7 abc ... azi (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/436-emisiune-tele7-abc.html)

yo 17-02-04 20:02

Re:

un STI scoate 13 secunde si ceva , in aceeasi categorie cu EVO8 si SRT4 de la dodge (care e cea mai ieftina masina turbocharged din frabrica in clasa sa :) in jur de $20k) ... o sa caut cat face exact un STI :)
faza e ca masinile precum STI, EVO etc sunt la muchie cu smogul, sau cum aveti Euro2 etc .. cum incepi sa modifici deja numai treci testul :(
si din cate stiu trebe sa bagi benzina de 95 la STI :)

[we will race our Acura RSX impotriva la o Impreza WRX (nu STI model) soon :)]
anyway i am offtopic lol

pimp_lex 17-02-04 20:19

Yo.....
oricum STI-ul american e diferit putin de cel european ca si output......modelul eruopean are 265 fata de 300 pt cel nord-american.....
Aici la track cel mai tare STI stock a scos 12.88 dar e putin exagerat timpul, cred ca erau off timpurile in ziua aia sau ceva pt ca inainte de timpul ala, tipul respectiv n-a scos sub 13.1 niciodata, tot timpul 13.1-13.3 care oricum, e foarte tare..........STI-ul european cred ca pe 1/4 mile e pe undeva la 13.7-13.9

Unde stai in Cali? Orange County ? :lol: :lol: :lol:

yo 17-02-04 20:25

ops, nu stiam ca STI nostru e diferit de cel european .... defapt recunosc ca nu stiu mai nimic despre ce misca in Europa :) (i'll catch up thou :P)

eu stau in SF Bay Area.. oricum scena importurilor e down south, dar nici noi nu suntem prea departe :)

catalin rs4 17-02-04 20:41

mda..is cam tari sti.. :) numi fac griji atat timp ..cat nu scot 12 sec... :)

Turbo110 17-02-04 20:48

:D

Sunt aceleasi masini

pimp_lex 17-02-04 21:04

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
mda..is cam tari sti.. :) numi fac griji atat timp ..cat nu scot 12 sec... :)

da, dar se modifica relativ usor........un STI tunat cat de cat s-ar putea apropia destul de aprope de tine pe 1/4 dar dupa aia.....o cam ia.....nu-s masini de top speed....

catalin rs4 17-02-04 21:05

turbo nui adevarat nu sunt aceleasi masini..te contrazic.. :) nici modelul de bmw m3 ...american are mai putini cp decat modelul european..si cu sti ma gandesc ca este cam la fel..oricum pimp zic eu ca stiu exact sa ne spuna.. :)

Turbo110 17-02-04 21:09

Eu nu cred ca ei se gandesc cand le fac \" Astea sunt pt romania hai sa le bagam 343 de CP\" \"sau astea sunt pt America hai sa le baga 300 de cp\"
Eu sunt de parere ca le scot pe banda \"
Aici nu mah refer la fabricile din state acolo poate ca este asa !
Ca se fabrica in state pt state !

catalin rs4 17-02-04 21:22

ba da chiar asa este.. :lol: toate modele americane difera..fata de ce le europene...credema ca sai..dar mai bine sa asteptam ca o sa zica pimp sigur...dar inca odata modele americane sunt putin diferite fata de cele europene :P

pimp_lex 17-02-04 21:23

Re: :D

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
Eu nu cred ca ei se gandesc cand le fac \" Astea sunt pt romania hai sa le bagam 343 de CP\" \"sau astea sunt pt America hai sa le baga 300 de cp\"
Eu sunt de parere ca le scot pe banda \"
Aici nu mah refer la fabricile din state acolo poate ca este asa !
Ca se fabrica in state pt state !

Masina este identica.........pt Piata europeana insa motorul este putin \"detuned\" si de aia are 265 cp, pt piata americana motorul este adus la 300.......asa cum pe piata japoneza exista un model, aceeasi masin dar cu cateva upgraduri din fabrica la motor suspensie si frane , 22b si are undeva la 340cp (nu mai stiu exact cifra)

La M3, BMW , nu stiu din ce motiv, au pastrat pe E36 acelasi motor de la inceput pana la sfarsit, in schimb ce in europa, M3 a inceput la 240cp, a urcat la 286, apoi a urcat la 321 si daca nu ma insel a terminat cu 333 cp in ultimii ani(dar nu sutn sigur de asta)......in america, au pastrat motorul de 240 cp din primul an de productie al lui E36 M3 pana la ultimul....

Turbo110 17-02-04 21:25

Pai este exact chestia despre care ziceam !
Fiind o piatza mare de desfacere ei au construit si acolo M3'uri !
Si prbl ca deaia lea schimbat motorizarea !
Dar nu numai la bmw am observat ci la toate masini facute in state sunt altfel decat in UE !

catalin rs4 17-02-04 21:25

modelel europene de bmw m3 au asa ...m3 e36 ..cu 286 cp. si 321 cp iar e 46 343 cp... :)

pimp_lex 17-02-04 21:30

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
ba da chiar asa este.. :lol: toate modele americane difera..fata de ce le europene...credema ca sai..dar mai bine sa asteptam ca o sa zica pimp sigur...dar inca odata modele americane sunt putin diferite fata de cele europene :P

depinde de masina.....unele da, unele nu......in general diferentele tin de echipament, package-uri disponibile si de asemenea limitatore de viteza, motorizari disponibile......

pimp_lex 17-02-04 21:32

Re: :D

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
Pai este exact chestia despre care ziceam !
Fiind o piatza mare de desfacere ei au construit si acolo M3'uri !
Si prbl ca deaia lea schimbat motorizarea !
Dar nu numai la bmw am observat ci la toate masini facute in state sunt altfel decat in UE !

singurele BMW-uri produse/asamblate in state sunt Z3/Z4 si X5.......nu stiu sigur de X3, restul totul e Made in Germany :)

yo 17-02-04 21:36

modelele din US difera de cele din Eu din cauza ca noi avem alte standarduri... din cate stiu eu daca aduci un BMW M3 din Germania in US, trebuie sa-i faci modificari ca sa fii \"legal\"
un alt exemplu avem Acura RSX Type S (a inlocuit Integra) cu 200 de cp, in Japan au RSX Type R 220 cp, dar nu le da voie sa-l aduca in US pt ca nu indeplinejte nujtiu ce ..
la urma urmei mai e si \"marketing\" :)

(ca o paranteza, nu stiu unde auzisem ca-n Japonia nu le da voie sa depaseasca 300 cp :) )

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning