![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Quote:
exact asa am muscat-o si eu cu detector cu tot in drum spre oradea in Tileagd:x :x :x |
n`am apucat sa franez mai tare.
oricum alina o muscat din parbriz toata era spanzurata`n centura de la frana...si cand ma opreste politaiu ma intreaba de ce am pus frana...si ii zic ca stiam ca o sa ma opreasca dar sa am sub 90 :d 88 o aratat radaru...vai ce m`am bucurat ca nu`i peste 90 :D |
si ce daca era peste 90? la peste 100 esti pieton!
|
nu la 90?
mno de stiam :P oricum pretul amenzii ii intre 81-90 nu 91-100 :P si i`am dat actele apoi o zis sa`l insotesc pana la masina sa`mi arete filmul, mi`o luat cnp`u si o zi buna la revedere. maxim 5 minute am stat dar o fost si sugaci...ca putea sa incaseze bani pe loc dar el nu..ca imi trimite acasa..si povesti :( mi groaza sa`mi vina acasa ca meri in centru plateste amenda, apoi meri sus pe albac depune chitanta..ioi cate drumuri. pe loc era mijto |
aveti grija in copaceni ca este radar fix si i limitare de 30 chiar cu 10 m inainte de el, daca treceti cu 50 pe acolo va arde :). \
Toate cele bune |
Quote:
hotie la superlativ:sad: :sad: |
Quote:
|
apropo... aveti careva vreo idee?.... pe calea turzii, la coborare, prima curba la stanga dupa sensul giratoriu imi bipaie detectorul de il ia dracu.. eu am vazut o camera pe un stalp..sa fie de la baietzii cu chipiu? :shock: limitare de viteza parca e vreo 50 si acolo..sau 40 ?:?:
|
antene si usi.
ii din cauza blocului ala in spate de la universitatea tehnica. si de aproape 1 an bipaie detectorul acolo. |
Quote:
|
nu ca aia is mai jos.
si fix dupa ce`ai intrat in S pana in sensul giratoriu. oricum acolo nu cred ca vor sta cu radarul :P |
maine facem un up-date la pozitiile radarelor fixe si o sa vin si eu cu locatiile exacte gps a 2 radare spre turda si unul in paniceni, pt cei cu aparate gps ;).
daca tot avem masini tari sa gonim, sa gonim cu cap ;) :P |
o harta ar fi binevenita
|
am citit un articol ft interesant despre radarele cluj-turda, se pare k fostii actionari astral telecom au castigat 1 mil de eur d p urma amenzilor prin intermediu firmei Codec care a sponsorizat lucrarile shi care primeste 49% din banii de amenzi, restul de 51% mergand la consilile locale care au amplasat aceste echipamente in proprile localitati. Articolul spune k deocamdata sunt montate 10 camere video, dar k se va ajunge la 26:shock: :shock: :shock:
GOOGLE IT: "Fostii actionari de la Astral Telecom au cistigat 1 milion de euro de pe urma clujenilor vitezomani" PS: dk se considera reclama la alt site poate sa se stearga, nu asta e intentia mea.. doar k e ft interesant + complex atricolul;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning