Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   PEUGEOT 307 Kid Tuning (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4340-peugeot-307-kid-tuning.html)

RoSonic 31-03-05 17:39

Pe voi toti astia v-a lovit ceva???
Lasati lumea sa-si spuna parerile... exact asta era scopul acestor topicuri... lumea sa voteze, si fiecare sa isi poata spune strict parerea lui... nicidecum sa va luati unii de altii ca de ce cutare a spus ca e chici si ca alt cutare a zis ca e extraordinara.

Si toata discutia cu ce se poate face cu un 307cc, puteati sa o faceti pe un topic la sectiunea \"masini si tuning\". Aici vi s-a cerut parerea despre masina din poze, ca participanta la un concurs, analiza comparata avandu-si rostul doar cu ceilalti concurenti!!!

mutzu 31-03-05 22:23

Daca buza aia mica din spate se considera eleron, inseamna ca si eu am eleron pe dacie nu ?
Si portbagajul meu are o buza deaia .. ala e eleron ?
Si masina are potential de tuning, orice ati zice voi..
Lowrider, daca ziceai \"BA, nu-mi place masina, e urata foc\" sa orbesc daca ziceam ceva.. dar sa votezi nu m-as sui la volan ?
Nu te-ai sui la o dacie, tinand cont ca ai 607, nu te-ai sui la un trabant, dar totusi e 307 cc.
SI culoare, e gri sobolan, nu este gri metalizat.. da?
Deci nu compara gri metal, cu gri sobolan ..

Dupa ce masina o sa aiba jantele puse si paint jobul facut o sa fie alte chestii.

Oricum ne certam din cauza unor pareri, care niciodata nu o sa fie la fel.

Fac pariu ca mai mult de jumatate care au votat \"nu m-as sui la volan\" sunt prieteni de ai tai, daca ma insel, imi cer scuze.

Oricu, fiecare cu ale lui, eu am terminat, nu vreau sa fiu banat din cauza ca ma enervezi tu.

sconxoo e id-ul meu, si ne certam cat vrei !
am terminat, ziceti toti ca e un rice, si kitch, asa e.PAREREA VOASTRA! a mea nu !

Si \"Dilaule\" e un cuvant misto, cel putin la noi in oras..nu e ceva de rau, bafta!

Alex NOS 31-03-05 23:01

Mai mUTZU ce ai cu oameni??????????????
Este un forum!! Fiecare cu parerea lui!!!!!!!!
Find o parere proprie si personala trebuie sa o repecti...
Aste este..Nu stii sa iei critici??? TOO bad,pt ca din critici inveti!!!!!
Mai controleaza-te naiba ca nu mai pot sa citesc mesajele pe forum de replicile tale!! Cum zice unu ca nu ii place iei foc...mai calmeaza-te tata!!
Ce crezi ca daca ai bani ai si bun gust???

80LEU 01-04-05 00:46

MA BAIETI MA DAR VEDETI CA MAI SUNT SI ALTE MASINI DE VOTAT V ATI OPRIT LA UNA SI GATA......V A LUAT MINTILE CE DRACU.....TOTI INCERCAM SA FACEM CEVA CU MASINILE NOASTRE DOAR CA UNII REUSIM SI ALTII NU.IDEEA E SA INVATAM DIN GRESELI NU SA NE JIGNIM SAU SA NE AMENINTAM ...CA LAS CA VI TU SIIIIII TE PRIND EU CUUUU.......SUNT MASINI CARE NU AU DECAT 2-3 VOTURI BAGATI ACOLO :wink:

lowrider 01-04-05 01:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Lowrider, daca ziceai \"BA, nu-mi place masina, e urata foc\" sa orbesc daca ziceam ceva.. dar sa votezi nu m-as sui la volan ?

SI culoare, e gri sobolan, nu este gri metalizat.. da?
Deci nu compara gri metal, cu gri sobolan ..

Fac pariu ca mai mult de jumatate care au votat \"nu m-as sui la volan\" sunt prieteni de ai tai, daca ma insel, imi cer scuze.

1.Baiatule..nu eu am facut poll-ul asta,dar oricum era pe ultimul loc,indiferent cum ii zicea
2.E gri sobolan sau cum vrei tu sa ii zici,eu iti zic ca e o culoare comuna si
stii si tu prea bine
3.Faci pariu si pierzi,am o varsta la care unii din prietenii mei au familii nu au timp de forumuri
4.Te rog abtine-te de la comentarii si lasa propietarul sa comenteze pe seama masinii nu tu

Hondarul 01-04-05 08:42

Si uite cum s-au castigat 13 voturi la \"kitsch\"... Din cauza lui Mutzu care nu numai ca nu e masina lui, dar se comporta de parca ar fi platit-o din banii lui... Zi-ne de masina ta Mutzule, masina personala, nu a prietenului si a lui mama, zi-ne de a ta. Lasa amenintarile la o parte si nu mai face pe desteptul. Proprietarul are si el degete sa scrie ce si cum. Te bagi total aiurea, ca si dayflyer ala care il apara pe GAJ-ul cu dintii si cu mainile de parca ar depinde viata lor de masinile astea. Nu te supara, dar din ce faci tu, chiar ca parca ai pupa pe cineva ca sa te dea o tura... Gata, termina, s-a incheiat.

mutzu 01-04-05 09:04

Deci, v-am mai zis, propietarul nu intra pe forum, eu reprezint masina?
Comentarii ?
Si ce tot mai iei cu masina mea ? eu am dacie, am zis de la inceput.
Eu doar reprezint masina, si mai terminati cu pupatu in fund, pt ca v-am zis care sunt relatile mele cu el.
Da Hondare omule ?

TheSinner2 01-04-05 09:11

chestia aia mica de pe portbajaul daciei tale... da, e eleron! si acum vreo 2 ani a castigat in justitie o carutza de bani pt inventie :wink:

mutzu 01-04-05 09:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
chestia aia mica de pe portbajaul daciei tale... da, e eleron! si acum vreo 2 ani a castigat in justitie o carutza de bani pt inventie :wink:

Eeeeee, am eleron.... :lol: :lol: :lol:

Soichiro 01-04-05 09:38

Daca \"Dilau\" este un cuvant \"misto\", ce ai zice daca te-as face si eu \"dilau\"? Mi-ai multumi? Voi considera jignirea ta ca un puseu de enervare bazat pe oboseala sau \"ofticare\" si o voi trece cu vederea.

Din ciclul sa invatam romaneste: http://dexonline.ro/search.php?cuv=eleron&source= . Si Solenza are eleron, si Supernova are eleron, tehnic vorbind. Eleronul nu trebuie sa fie ghelbanesc de mare ca sa fie demn de a purta numele de 'eleron'.

Voi face un poll pe un forum de peste ocean dedicat tuningului cu acest 307 si voi publica rezultatele aici. Sa vedem si ce parere au altii, mai experimentati, decat \"taranii\" astia de romani.

xxdadixx 01-04-05 09:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Soichiro\"
Voi face un poll pe un forum de peste ocean dedicat tuningului cu acest 307 si voi publica rezultatele aici. Sa vedem si ce parere au altii, mai experimentati, decat \"taranii\" astia de romani.

Nu te opreste nimeni sa faci pooluri pt americani, deocamndata daca nu ma insel belgienii si elvetienii sunt pe locul 1 la masini tuning. Adevarul e ca peugeot 307cc se gaseste pe toate strazile din america. Una e sa o vezi pe viu si alta din poze, net etc. Iar la site-ul ala care circula mai demult pe forum cu rice, aia din poze erau niste dobitoci, nu zic ca unele poze meritau sa fie rice dar altele castigau Tuning Show-ul. Nici o masina prezenta la concurs nu merita un vot de kitch

SFW 01-04-05 10:33

Nu era vorba ca \"cel mic\" este sau nu eleron ... era vorba doar de faptul ca asa vine masina din fabrica.
Trebuia acuma omul sa strice masina ... astfel incat eleronul mare sa nu mai fie : \"pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... \"
Problema poate sa fie cu eleronul mare .... nicidecum cu cel mic care vine cu masina. Se putea spune ca eleronul (mare) nu se potriveste cu linia portbagajului, dar pt asta trebuia sa se analizeze o poza cu un 307cc stock ... pt a se vedea diferentele, ca asa se poate si la o dacie sa se spuna ca eleronul ala mic nu trebuia sa fie pus acolo pt ca incomodeaza celalalt eleron pus de om pe masina

xxdadixx 01-04-05 12:36

3 Attachment(s)
3 exemple!!

Vyruss 01-04-05 12:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
3 exemple!!

Orice ai face nu potzi multzumi pe toata lumea. CTL-ul e naspa ce la ce ii trebuie lui atatea ceasuri :lol: . Cei care nu s-ar urca in cc sa stea linistitzi ca nu ii forteaza nimeni sa urce.
Fiecare shi-a spus parerea sa despre masina, shi ea trebuie respectata. Oricum sunt mai multzi cei care admira masina, shi nici cea mai kitch nu a fost (dupa parerea mea nu a fost de loc kitch, dar parerea mea nu conteaza), asha ca ce mai conteaza ca are 2 eleroane shi ca pt eleronul de pe dacia trebuie sa se plateasca o gramada de bani pt inventia unui subinginer?

mutzu 01-04-05 13:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Soichiro\"
Daca \"Dilau\" este un cuvant \"misto\", ce ai zice daca te-as face si eu \"dilau\"? Mi-ai multumi? Voi considera jignirea ta ca un puseu de enervare bazat pe oboseala sau \"ofticare\" si o voi trece cu vederea.

Din ciclul sa invatam romaneste: http://dexonline.ro/search.php?cuv=eleron&source= . Si Solenza are eleron, si Supernova are eleron, tehnic vorbind. Eleronul nu trebuie sa fie ghelbanesc de mare ca sa fie demn de a purta numele de 'eleron'.

Poti sa ma faci de cate ori vrei tu DILAU, pt ca nu ma deranjeaza..
Ti-am zis, la noi e un cuvant misto .. peste tot auzi \"ba dilau..\" , \" ce faci dilau\" .. deci asa e la noi.

Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning