![]() |
Re: mi-am luat bmw 318i:))sport
Quote:
hai ciao si AI GRIJA LA GROPI:lol: |
Quote:
Ca in fete cu lipici" :)) |
sincer.........
e cea mai mare tiganie pe care am auzito..........ai decalit arcul si l-ai strans....se poate rupe oricand din acel punct.........daca taiai arcul era altceva......... |
normal trebuia bagat in ulei dupa ce a fost decalit normal as se face pt ai pastra rezistenta...altefel este posibil sa se rupa oricand arcul din cauza presiunii aleatorie:)))
|
Quote:
|
Vorbesti serios? asta nu stiam :( cat de rau e?
|
sa vii sa iti dau un stop daca nu ai si te trimit undeva unde se lucreaza bine.
|
este de vanzare un spoilar mtech 1 pe bazar, parca 2 mil vrea pe el......
|
man imi pare sincer rau sa aud ca ti sa intamplat asa ceva ..e aiurea deoarece arata prea bine masina inainte....akum banuiesc ca vrei sa o faci mai taota....i ncaz ca ai nevoie de piese sau de un service cauta-ma ca iti pot raecomanda ....
|
e bine ca nu e prea grav, in caz ca iti trebuie piese sa uiti numaru meu de tel :D NU APELA LA MINE !!! =)) ( glumeam cap de miel )
|
OF TOPIC : Am facut putina curatenie pe aici . ca din cauza la un anumit User . tema topicului o luase pe aratura :-?
|
Multumim :)
|
re: E30 - 325i coupe M-tech1.
8 Attachment(s)
salut
m-am hotarat sa nu mai vand masina chiar daca mi-am luat ceva mai puternic o sa o pastrez o sa fac o scurta recapitulare cu tot ce am facut pe la ea si ce urmeaza |
9 Attachment(s)
in vara asta am mai pus cate ceva pe ea
-bara ridigizare fata reglabila -timonerie cutie noua -kit ambreiaj nou - -discuri fata ventilate -arcuri rosii FK -amortizoare intarite -evacuare schimbata -alarma MAAT -inchdere centralizata -folie geamuri 3M autorizata -faruri cu angel eyes,smiley si sticla clara -interior de piele -am completat kitul m-tech1 |
sta frumusel pe sosea! :) te'am vazut mai devreme.. probabil ai obs un touring care se grabea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning