![]() |
Re: Proprietari de vw vento
din ce an e masina?
|
salut baieti,
cu toate ca la prima vedere o sa par off-topic, dar poate am noroc : nu are unu din voi pacasa, ratacite niste faruri, o masca fata shi o capota de vento?? hai ajutati un nevoias.... sau poate vrea cineva sa isi faca o getta :twisted: :twisted: :twisted: adik ori imi vinde cineva faruri + capota de vento,ori facem schimb de faruri,capota,masca. brgds edi |
pt cine nu e pe faza , RACEMASTER are un vw golf 3
|
baieti.......
volanu' si nuca de la schimbator de pe golf4 merge pe Vento??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi mi-au sosit si lampile spate. Maine pun poze cu masina pe jumatate echipata.
|
Quote:
super sa vedem poze cu ele montate |
SALUT ! am schimbat kit distributie,curele aux.,ulei+filtru,filtru benzina,aer,polen(nu ma laud).Cum trebe sa resetez display service ? Acum imi arata IN02. La cit trebuie sa il setez acum si cum pot face asta eu singur ,pentru ca nu vreau sa merg la vreun "meserias" din service si sa ma intrebe tot pe mine cum se face. Si pentru paul ,o intrebare :stopurile vechi,daca sunt de vinzare si la ce pret ?
|
bzsa ......parasolarul este pe exterior sau interior parbriz ? arata ff bine,nu-mi dau seama din poze.este de la jomlook ? sau ai gasit in cluj ?
|
Quote:
cu 10 roni am scapat de toata distractia :D :D e ff simplu de montat |
daca o sa imi iasa bine calculele vreau sa fac un vento de care la noi in tara nu mai este din masina asta numa sa ma tina finantele:-) :-) :-)
|
@ fanex ai PM
|
paul ral..........am primit PM,am incercat sa-ti trimit si eu PM ,nu cred ca am reusit. Prioritar este dreapta spate exterior,sa nu aiba nici un defect.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning