Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   tapiterie auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/43289-tapiterie-auto.html)

mache_rau 19-10-08 09:28

Re: tapiterie auto

scurt si la subiect NU MERGETI LA EL UN JEPCAR....MINCINOS SI NESIMTIT ca asta mai rar intalniti,foloseste piele parca pentru cizme! nu pt tapiterii auto si ia si preturi astronomice pt tigania care o face....

bmw_360cp 30-11-08 15:22

la o honda crv ...cam tot...adik scaune bancheta fete de usi cam cat ar costa?

naka66vio 30-11-08 17:21

ce lume bai frate vede ce face marioneta asta cu masinile oamenilor si tot insista.sunt destui care fac treaba buna lasatil pasta mai baietzi ca o sa va distruga masinile

quick_5hifter 05-12-08 17:01

1 Attachment(s)
Eu sunt multumit de piesele pe care mi le-a tapitat, e vorba de 2 scaune Sparco Sprint, un volan si o nuca. Nu am nimic de reprosat, lucrarea s-a facut acum 1 an si ceva.
Pielea folosita la piesele mele este de calitate foarte buna, am mostra acasa.
Durata executarii lucrarii a fost rezonabila, a spus o saptamana si le-a terminat in 10 zile.

Nu vreau sa intervin in legatura cu alte lucrari, v-am prezentat doar cazul meu!

PS: la preturi, comparativ cu alti tapiteri, cu scuzele de rigoare, exista "mici" diferente: pe mine m-a costat la el tapitatul scaunelor 1100 ron, in timp ce in Constanta m-ar fi costat 400 euro un singur scaun, fara sa socotim gravura.

PS2: nu postez nici la cererea autorului topicului, nici din alte motive ascunse, ci doar in calitate de client multumit. Fara indoiala, omul a mai facut si alte lucrari de care clientii s-au aratat multumiti.

Atasez si o poza cu scaunele:

mache_rau 11-12-08 21:58

frate daca am itneles bine acum 1an si ceva avea icna un baiat acolo care facea treaba buna dar intre timp a plecat ....scurt si la subiect si vad k nu sunt singurul NU RECOMAND ACEST CIZMAR ...cel putin nu pt tapiterii auto

Dodeos 09-01-09 00:25

Salutare baieti si salutare Marius. Ce zici Marius, crezi ca e bine sa le spun tuturor ca ai mers cu masina mea din berceni pana in pipera, sau ca te-ai plimbat prin berceni pe unde aveai tu nevoie? Da fratilor, am dus si eu un Volkswagen Eos la tapitat si ghiciti ce s-a intamplat? Marius s-a plimbat cu masina mea. Eu am ramas masca si nu stiu inca ce sa fac. Asta nu e normal draga Marius. A terminat interiorul pt Eos, mai putin bancheta spate, la care "e mai mult de munca". Ok, dar cat???? Stii bine sa minti si sa pacalesti. Ai montat prost toate panourile si acum am probleme. Am fost super ok cu tine Marius. Cata rabdare crezi ca am????????? Oricum ai intrecut limita si voi lua masuri. Nu e posibil sa te plimbi asa cu masina mea. Pe langa faptul ca un scaun e facut pana sus cu alcantara, iar unul in partea de sus are piele normala. Imi ies din firi deja.

naka66vio 09-01-09 00:27

la politie si protectia consumatorului cu acest mamifer deculoare tuciurie.noroc cu taicasu si copill care plangea ca numai avea de mult maini sa faca tapitzerii.daca eram in evul mediu sincer il ardeam pe rug;))

Dodeos 09-01-09 01:13

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1967028)
la politie si protectia consumatorului cu acest mamifer deculoare tuciurie.noroc cu taicasu si copill care plangea ca numai avea de mult maini sa faca tapitzerii.daca eram in evul mediu sincer il ardeam pe rug;))

Ai vazut sigur pozele mele. Cu Eos-ul rosu. Scaunele au iesit bine, dar totusi e o greseala mare acolo. Si faptul ca s-a plimbat cu masina mea. Tu ce probleme ai avut? salut

naka66vio 09-01-09 01:16

pai a facut o lucrare naspa din piele box nu piele normala cum cerusem si platisem urme de lipici peste tot sa plimbat cu masina a fumat in masina chistocuri peste tot prezervative in masina cred ca sa masturbat la ce fatza are fetze de usi care au scartzait pe urma rotitze de la reglaje ale scaunelor lipsa airbaguri acoperite a uitat sa imi puna reglajul la oglinzi si multe altele asta la o bora in urma cu 1 an 2 e magar mare ce sa mai

Dodeos 09-01-09 02:25

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1967059)
pai a facut o lucrare naspa din piele box nu piele normala cum cerusem si platisem urme de lipici peste tot sa plimbat cu masina a fumat in masina chistocuri peste tot prezervative in masina cred ca sa masturbat la ce fatza are fetze de usi care au scartzait pe urma rotitze de la reglaje ale scaunelor lipsa airbaguri acoperite a uitat sa imi puna reglajul la oglinzi si multe altele asta la o bora in urma cu 1 an 2 e magar mare ce sa mai

Daca e atent, lucreaza bine, o sa iti arat Eos-ul meu. Dar totusi, ma deranjeaza enorm ca s-a plimbat cu masina asa mult. Sper sa termine bancheta si sa iasa bine. Panourile de la usi nu le-a imbinat ok, dar m-am bagat eu si le-am aranjat cat de cat.

Ciupanezu_1987 09-01-09 14:25

E adevarat.
Lucreaza bine daca vrea insa foarte greu reusesti sa-l faci sa lucreze asa.
Chiar nu merita riscul..

Pe banii tai nu ai de ce sa faci presiuni.
Daca el nu intelege cum trebuie sa tratezi clientii, sa se apuce de altceva.

Dodeos 09-01-09 19:26

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 1968029)
E adevarat.
Lucreaza bine daca vrea insa foarte greu reusesti sa-l faci sa lucreze asa.
Chiar nu merita riscul..

Pe banii tai nu ai de ce sa faci presiuni.
Daca el nu intelege cum trebuie sa tratezi clientii, sa se apuce de altceva.

Produsul final arata bine in cazul meu, dar pacat de fazele care sunt pe parcurs. E adevarat ca la mine a durat mai mult din cauza faptului ca a fost perioada de sarbatori. Dar a fost faptul ca a mers cu masina mea. Va salut

quick_5hifter 10-01-09 10:10

Reclamatii, reclamatii, dar moderatorii dorm? Chiar nu vedeti ca se fac discriminari rasiale de cea mai ordinara maniera? Jignirile si ofensele directe eu stiam ca sunt interzise pe forum... inteleg supararile voastre, dar cred ca ati putea sa va rezumati la tonul folosit de Dodeos, de exemplu. Nu suntem la mahala!

Dodeos 11-01-09 02:36

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1969831)
Reclamatii, reclamatii, dar moderatorii dorm? Chiar nu vedeti ca se fac discriminari rasiale de cea mai ordinara maniera? Jignirile si ofensele directe eu stiam ca sunt interzise pe forum... inteleg supararile voastre, dar cred ca ati putea sa va rezumati la tonul folosit de Dodeos, de exemplu. Nu suntem la mahala!

Nu am jignit si nici nu am ofensat pe nimeni. Am spus doar niste lucruri reale. Lasa moderatorii sa judece tonul meu. Nu am scris injuraturi sau altceva. Bafta

Dodeos 11-01-09 02:40

Hai sa lamurim ceva baieti: la masina mea lucrarea a durat mult din cauza ca am dus masina exact inainte de sarbatori, deci multe zile au fost pierdute. lucrarea finala iese bine, iar Marius daca vrea lucreaza bine. Singura chestie care m-a deranjat a fost ca a umblat destul de mult cu masina mea. In rest, asta e, fiecare are partile lui negative. Cand e gata tot interiorul o sa pun poze.

All times are GMT +2. The time now is 15:13.

- Copyright 2026 4Tuning