![]() |
Re: tapiterie auto
scurt si la subiect NU MERGETI LA EL UN JEPCAR....MINCINOS SI NESIMTIT ca asta mai rar intalniti,foloseste piele parca pentru cizme! nu pt tapiterii auto si ia si preturi astronomice pt tigania care o face....
|
la o honda crv ...cam tot...adik scaune bancheta fete de usi cam cat ar costa?
|
ce lume bai frate vede ce face marioneta asta cu masinile oamenilor si tot insista.sunt destui care fac treaba buna lasatil pasta mai baietzi ca o sa va distruga masinile
|
1 Attachment(s)
Eu sunt multumit de piesele pe care mi le-a tapitat, e vorba de 2 scaune Sparco Sprint, un volan si o nuca. Nu am nimic de reprosat, lucrarea s-a facut acum 1 an si ceva.
Pielea folosita la piesele mele este de calitate foarte buna, am mostra acasa. Durata executarii lucrarii a fost rezonabila, a spus o saptamana si le-a terminat in 10 zile. Nu vreau sa intervin in legatura cu alte lucrari, v-am prezentat doar cazul meu! PS: la preturi, comparativ cu alti tapiteri, cu scuzele de rigoare, exista "mici" diferente: pe mine m-a costat la el tapitatul scaunelor 1100 ron, in timp ce in Constanta m-ar fi costat 400 euro un singur scaun, fara sa socotim gravura. PS2: nu postez nici la cererea autorului topicului, nici din alte motive ascunse, ci doar in calitate de client multumit. Fara indoiala, omul a mai facut si alte lucrari de care clientii s-au aratat multumiti. Atasez si o poza cu scaunele: |
frate daca am itneles bine acum 1an si ceva avea icna un baiat acolo care facea treaba buna dar intre timp a plecat ....scurt si la subiect si vad k nu sunt singurul NU RECOMAND ACEST CIZMAR ...cel putin nu pt tapiterii auto
|
Salutare baieti si salutare Marius. Ce zici Marius, crezi ca e bine sa le spun tuturor ca ai mers cu masina mea din berceni pana in pipera, sau ca te-ai plimbat prin berceni pe unde aveai tu nevoie? Da fratilor, am dus si eu un Volkswagen Eos la tapitat si ghiciti ce s-a intamplat? Marius s-a plimbat cu masina mea. Eu am ramas masca si nu stiu inca ce sa fac. Asta nu e normal draga Marius. A terminat interiorul pt Eos, mai putin bancheta spate, la care "e mai mult de munca". Ok, dar cat???? Stii bine sa minti si sa pacalesti. Ai montat prost toate panourile si acum am probleme. Am fost super ok cu tine Marius. Cata rabdare crezi ca am????????? Oricum ai intrecut limita si voi lua masuri. Nu e posibil sa te plimbi asa cu masina mea. Pe langa faptul ca un scaun e facut pana sus cu alcantara, iar unul in partea de sus are piele normala. Imi ies din firi deja.
|
la politie si protectia consumatorului cu acest mamifer deculoare tuciurie.noroc cu taicasu si copill care plangea ca numai avea de mult maini sa faca tapitzerii.daca eram in evul mediu sincer il ardeam pe rug;))
|
Quote:
|
pai a facut o lucrare naspa din piele box nu piele normala cum cerusem si platisem urme de lipici peste tot sa plimbat cu masina a fumat in masina chistocuri peste tot prezervative in masina cred ca sa masturbat la ce fatza are fetze de usi care au scartzait pe urma rotitze de la reglaje ale scaunelor lipsa airbaguri acoperite a uitat sa imi puna reglajul la oglinzi si multe altele asta la o bora in urma cu 1 an 2 e magar mare ce sa mai
|
Quote:
|
E adevarat.
Lucreaza bine daca vrea insa foarte greu reusesti sa-l faci sa lucreze asa. Chiar nu merita riscul.. Pe banii tai nu ai de ce sa faci presiuni. Daca el nu intelege cum trebuie sa tratezi clientii, sa se apuce de altceva. |
Quote:
|
Reclamatii, reclamatii, dar moderatorii dorm? Chiar nu vedeti ca se fac discriminari rasiale de cea mai ordinara maniera? Jignirile si ofensele directe eu stiam ca sunt interzise pe forum... inteleg supararile voastre, dar cred ca ati putea sa va rezumati la tonul folosit de Dodeos, de exemplu. Nu suntem la mahala!
|
Quote:
|
Hai sa lamurim ceva baieti: la masina mea lucrarea a durat mult din cauza ca am dus masina exact inainte de sarbatori, deci multe zile au fost pierdute. lucrarea finala iese bine, iar Marius daca vrea lucreaza bine. Singura chestie care m-a deranjat a fost ca a umblat destul de mult cu masina mea. In rest, asta e, fiecare are partile lui negative. Cand e gata tot interiorul o sa pun poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning