![]() |
Re:
Quote:
|
=))
vad peste tot gaj'u in sus gaj'u in jos !
usile alea daca miscai masina se balansau iar tobele nu am cuvinte o iesire era tipla nu scotea fum pe ea deloc,spoileru spate modelul modena iar rasuflat. Iar spoileru fata de japoneza nu da bine deloc, deloc ! Singuru lucru care mi a placut a fost wide body'u care dadea super bine si janta dementiala ! ! Cel mov cu painting de langa el mi sa parut mult mai frumos ! |
Re:
Quote:
|
Re: =))
Quote:
|
dah...ai dreptate.mie personal nu-mi placea GAJ-ul din cauza spoiler-ului fatza si a evacuarii(ce vazusem in poze).dar pe viu parca e kiar frumos wide-bodykit-ul alah si no comment asupra sunetului(motorul alah urla...).cine stie mai multe despre hamman-ul alah(era un BMW serie 7 cu motor cred k de 5l).
|
Re: =))
Quote:
|
Re:
Quote:
Care au fost aparatele de masura ce au ajutat la luarea decizilor. |
da intradevar e frumos..apropo ca sa nu vb aici despre el,cine imi poate spune unde este topicul despre el.. :wink: !!Am o nelamurire,am vazut reportajul de la Realitatea TV si am vazut ca i`a luat interviu la Bogdan(RS) parca..cel care are Skyline,cum de nu a aparut si masina lui la show ??
|
cica e reportaj pe pro tv despre vantage motor show
|
Re:
Quote:
Fara suparare, poti sa-mi spui care a fost genul acestui show? De apreciat acel stand de bricolaj auto. |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
apropo cine poate sa puna reportajul de la Realitatea si PROTV ? :wink: |
Nu mai debita aberatii si uita-te la TV, ca s-au inventat pentru toti... cred.
|
Sunt curios si eu ... Cand a fost concursuri de exterior/interior/sunet ???
Si cine a castigat la fiecare grupa 8) ? |
Greg, rezultatele cred ca se dau in seara asta. De la 18:00 la 19:00 s-a facut jurizarea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning