Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

DonHacker 27-03-05 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Pai eu nu am zis nimic de incepatoare sau neincepatoare in citatul ala :roll:

Oricum, acesta a trecut, felicitari organizatorilor, care au facut acest prim pas...

ps: si astept cu nerabdare sa vad cum va fi urmatorul TuningShow din Bucuresti... adica cel din primele zile ale lunii iunie :wink: (unde-am inteles ca se anunta nume mari)

sa nu uitam de ce o sa fie in Oradea in Mai la aeroport :wink: si acolo se anunta nume mari....foarte mari :wink:

Turbo110 27-03-05 17:20

=))

vad peste tot gaj'u in sus gaj'u in jos !
usile alea daca miscai masina se balansau iar tobele nu am cuvinte o iesire era tipla nu scotea fum pe ea deloc,spoileru spate modelul modena iar rasuflat.
Iar spoileru fata de japoneza nu da bine deloc, deloc !
Singuru lucru care mi a placut a fost wide body'u care dadea super bine si janta dementiala ! !
Cel mov cu painting de langa el mi sa parut mult mai frumos !

DonHacker 27-03-05 17:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
DonHacker: tu nu-ntelegi limba romana, nu? Sparco e firma romaneasca de tuning? Eu la cele autohtone ma refer, ca nu ma-ncalzeste cu nimic ca vine WCC, sau Sparco, sau mai stiu eu cine, in Romania sa se promoveze.

RoSonic: in loc de importatoare, am citit incepatoare :oops: My fault!

:oops: :oops: :oops: :oops: ,scuze..nu am vazut ca era vorba de firme romanesti :wink:

DonHacker 27-03-05 17:30

Re: =))

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
usile alea daca miscai masina se balansau iar tobele nu am cuvinte o iesire era tipla nu scotea fum pe ea deloc,spoileru spate modelul modena iar rasuflat.
Singuru lucru care mi a placut a fost wide body'u care dadea super bine si janta dementiala ! !

da` de Polo ce zici ? (ala portocaliu) cu capota de 'carbon' ? :lol:

Skillzu 27-03-05 17:33

dah...ai dreptate.mie personal nu-mi placea GAJ-ul din cauza spoiler-ului fatza si a evacuarii(ce vazusem in poze).dar pe viu parca e kiar frumos wide-bodykit-ul alah si no comment asupra sunetului(motorul alah urla...).cine stie mai multe despre hamman-ul alah(era un BMW serie 7 cu motor cred k de 5l).

Turbo110 27-03-05 17:41

Re: =))

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"

da` de Polo ce zici ? (ala portocaliu) cu capota de 'carbon' ? :lol:

ala da ala e super marfa !

SEBASTIAN 27-03-05 18:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Au fost masini care meritau vazute, in rest... nu mi-a placut muzica, era mult prea tare... trebuia sa se tina cont ca e salon auto nu discoteca (nu te puteai intelege cu persoana de langa tine... ce sa mai vb daca vroiai sa auzi sistemul audio de pe o masina...). Masinile au fost aranjate haotic, ar fi fost bine sa aiba o anumita logica asearea lor, sa se formeze un traseu astfel incat sa le poti vedea intr-o anumita ordine.

Sa inteleg ca ti-a placut modul de arbitrare a concursului de sunet?
Care au fost aparatele de masura ce au ajutat la luarea decizilor.

DonHacker 27-03-05 18:12

da intradevar e frumos..apropo ca sa nu vb aici despre el,cine imi poate spune unde este topicul despre el.. :wink: !!Am o nelamurire,am vazut reportajul de la Realitatea TV si am vazut ca i`a luat interviu la Bogdan(RS) parca..cel care are Skyline,cum de nu a aparut si masina lui la show ??

GolfuletzS 27-03-05 18:13

cica e reportaj pe pro tv despre vantage motor show

SEBASTIAN 27-03-05 18:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Masinile au fost frumoase, desi prea putine....

Un minus, zic eu, ar fi lipsa standurilor firmelor din domeniu. Adica era interesant ca firmele importatoare/realizatoare de elemente de tuning sa isi prezinte marfa.... (cel putin asa ma asteptam sa fie)..

Ce erau, intr-un colt, Master Tuner, care din ce ziceau ei, pe langa faptul ca ofera sisteme NX (Nitrous Express) detin si singura instalatie de alimentare cu nitro ;) . Erau veniti cu suspensii JR, kituri admisie JR. Si cica tot ce modifica pun si pe dyno, pentru configurare optima.....

Oricum, este un prim pas pentru Bucuresti, fiind primul show de acest gen din zona....

Fara suparare, poti sa-mi spui care a fost genul acestui show?
De apreciat acel stand de bricolaj auto.

Gabi 27-03-05 18:35

Re:

Quote:

[...] Bogdan(RS) parca..cel care are Skyline [...]

Skyline ?! Kiddo, shoot yourself :lol: Din cate-mi aduc eu aminte, Bogdan RS are 350Z, nicidecum Skyline.

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"

A fost. A vorbit George Buhnici, din fata halei de la Prisma, cocotat pe killeru' ala galben, pe nume Dodge Ram (daca nu ma insel). Apoi, in filmare, a aparut blazeyblaze cu M-ul si s-a continuat cu un motaj filmat in interiorul halei, cu masinile si interviuri cu concurentii.

DonHacker 27-03-05 18:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

[...] Bogdan(RS) parca..cel care are Skyline [...]

Skyline ?! Kiddo, shoot yourself :lol: Din cate-mi aduc eu aminte, Bogdan RS are 350Z, nicidecum Skyline.

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"

A fost. A vorbit George Buhnici, din fata halei de la Prisma, cocotat pe killeru' ala galben, pe nume Dodge Ram (daca nu ma insel). Apoi, in filmare, a aparut blazeyblaze cu M-ul si s-a continuat cu un motaj filmat in interiorul halei, cu masinile si interviuri cu concurentii.

350Z atunci.... :?: :?:
apropo cine poate sa puna reportajul de la Realitatea si PROTV ? :wink:

Gabi 27-03-05 18:46

Nu mai debita aberatii si uita-te la TV, ca s-au inventat pentru toti... cred.

zetemte 27-03-05 18:50

Sunt curios si eu ... Cand a fost concursuri de exterior/interior/sunet ???

Si cine a castigat la fiecare grupa 8) ?

Gabi 27-03-05 18:52

Greg, rezultatele cred ca se dau in seara asta. De la 18:00 la 19:00 s-a facut jurizarea.

All times are GMT +2. The time now is 23:04.

- Copyright 2026 4Tuning