![]() |
Re: Membri online Pitesti!...
Quote:
Ps: de asta incerci tu cu toti pe distante scurte ca depinde mai mult de sofer? :) |
boby conteaza mult si cum pleci ,Sgm canda avea 135 de cai pe dacie a facut Audi TT de 180 cai pt ca a plecat bine si exemplele pot continua ,soferu face ceva mai mult de 20 % .pe autostrada poate face 20 %.parerea mea
|
Dupa cum am spus mai sus....parerile sunt impartite. Va pun o intrebare.....cam ce diferenta de putere (eventual greutate) sa fie intre doua masini ca sa iasa castigatoare cea cu putere mai mica si "victoria" sa depinda de sofer?
Eu personal nu sunt asa incantat de linii....soferia se dovedeste in trafic iar conducerea sportiva (pilotaju`) se vede pe viraje. Ps: Exemplu-diferenta de viteza pe acelasi viraj a unei nove de curse fata de un evo este de 10-15 km/h. |
Quote:
|
boby ai dreptate intr-o anumita parte,dar nu a zis nimeni ca cei care fac liniute sunt soferi,doar ca soferu face ceva mai mult de 20 %(bine nu a stat nimeni sa calculeze procentu).Ai dreptate soferia se cam vede pe viraj P.S:de acea nu sunt toti piloti
|
Quote:
Ps: Alin...mai miroase a nou in masina ta ? :)) |
Foarte bine Zis Bobby...soferia se vede in traffic..sa te feresti de totzi prostii si de cei care au luat carnetu pe "oua" si le-au luat parintzii masini ca deh..."fime-o sa aive p..a mai mica ca eu stiu ce ruda.." Bine zis..!Ne vedem Duminica daca nu vinde vijelia..;))
|
Salut!
Din pacate nu am putut veni la timp la intalnirea de data trecuta... am ajuns pe la 22.50... Nu mai erau acolo decat niste "figuri" pe care nu prea le cunosteam, in afara de 3 persoane. Referitor la "crosetat"- e "cool" sa faci asa ceva, insa NUMAI daca ai "cu ce" si nu-i sperii / deranjezi / impiedici pe ceilalti participanti la trafic. Mie imi place sa fac treaba asta IN MOD CONSTANT (!!!) :)) atunci cand ma intorc de la serviciu... Mea culpa!... sa zicem ca la treaba asta se rezuma "nebuniile" mele automobilistice... Sper sa ne (re) vedem duminica viitoare (02.09). PS: dap gsi2, mai miroase a nou! Asta pt k nu o las yo sa-si skimbe mirosul... :)) |
sau poate ca iti e frica sa omori oleak masina!? sau poate lipsa de indemanare cu schimbatorul?! oare ce o fi? emotiile? >:)
|
Quote:
|
Quote:
... Mi-e teama si am emotii sa nu vad o figura dezamagita atunci cand ma barbieresc dimineata!...:oops: |
Nu ai de ce sa fi dezamagit......eu doar caut un etalon....il gasisem dar mi-a scapat printre degete (un 206 de 120 de cai). Sau mai e varianta sa nu te barbieresti doua trei zile si uiti :))
Si apropos de lista.....nu mai e bobby_gti2 ......s-a modificat in gsi2 ;) |
de ce 2? ca ai si prietena?
:) |
No way!!! Nu ma convingeti!... Treaba cu barbieritul nu tine: trebuie sa fiu zilnic "proaspat", sa ma placa lumea interlopa de la locul de munca! :)) ....
Oricum, sunt sigur ca masina nu ma poate face de rusine, insa... mi-e teama sa-mi asum niste riscuri inutile. Iar tie, bobby - sa-ti fie rushinica! n-ai venit duminica trecuta la intalnire... |
M-a sunat sco sa ma intrebe daca vin dar am avut motiv intemeiat.....veneam de la Ranca.....voua sa va fie rusine ca nu ati venit la VTM :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning