![]() |
:twisted: hmmm... multzi concuretzi destule poze... :x
Oare mai am vreo shansa? :? :roll: |
Re:
Quote:
Poate da Dumnezeu si te descalifica :twisted: :twisted: :twisted: |
5 Attachment(s)
Sa fiu putzin rau, NU ??? :twisted:
|
1 Attachment(s)
De la masini si fetitze s-a trecut la alte alea si motoare...
Cat de pretioasa e o invitatie :lol: A doua poza... |
ce culturista:))..nici nu ma mir ca s-a lasat asa rau masinutza:)))
|
Re:
Quote:
La ce poze am pus eu sper sa castig :wink: |
Re:
Quote:
Lasi si tu invitatia la fratioru tau :D |
offfff!!!
Vad k deja au deviat romani ...GRATZIAN a spus o SINGURA POZA..au inceput sa puna cate 2..3...apoi s-a hotarat sa puna fiecare cate 2 poze....si au ajuns sa puna cate 3-4...mai multe mesaje ...si tot asa ...\"pe 2 roti\" (asta e doar un exemplu )se dau citate..una alta ...uitati-va la mesajul de deasupra.....Deja e haos!!!
...dar asa e la noi in Romania!!... CE dracu nu intelegeti din O SINGURA POZA !!! |
SA ii desckalifice pa aia :twisted: :twisted: :twisted: da da descalificare :D Astepta castigatori
Apropo romani is romani nai ce sa le faci Ca la romani ca la nimeni :DDDD |
1 Attachment(s)
o parere:P
|
1 Attachment(s)
Baietzzi toate bune si frumoase(mai ales pozele )dar cu pot sa ajung si eu la PRISMA 2 cu mijlocul de transport in comun . Stie cineva?
|
Sper sa va placa! sunt user nou :)
1 Attachment(s)
Sper sa va placa,mai ales ca e muncita de mine POZA! Sunt sigur 100% ca e unicata
|
....
1 Attachment(s)
Name~Amanda Dansie
Job~ Waitress Age~ 18 Car~ R5 Best mod~ Flake Paint Job Vitals~ 32/24/32 Dress size~ 6 Shoe size~ 4 Hair~ Blonde/dark/long/straight Likes~ My car,cruise sceen,getting mashed!! Dislikes~ Old bill,sunday drivers,novas Favourite drink~ Malibu Favourite food~ Choc truffle cheesecake Spit or swallow~ Swallow Pink or Brown~Ermmm~ Pink Favourite postion~ Being on bottom Favourite toy~ Handcuffs Thong or french knickers~ Thongs Inside or outside~ Inside,More cosy Give or Recieve~ Bit of both works well poate castig....e masina ei.....arata destul de bine tipa si masina....deci e inedita....PS...vreau sa castig ca maine voi ffi la show.... :twisted: :twisted: |
check this out....
check this out....cititi anuntul....oare e cu tipa?...la 3.8 de mii de euro...cam mult... :lol: :lol:
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?...ayphotohosting |
...
1 Attachment(s)
mai inedit decat atat nu se poate...Vreau premiul ca voi fi maine la show...multzam!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning