![]() |
2 Attachment(s)
Quote:
...azi am pus oglinzile...si doar o parte din faruri ca nam mai avut timp....trebuia sa plec...:shock::shock::shock: Eu spun ca incepe sa arate bine cu ornamente si tot ce trebuie pe ea... si 2 poze... |
Re: E12 - 518 la comanda
fiecare dintre noi avem cate o pasarica la cap...pasarica ta se numeste "priza de aer"
|
priza aia o cam strica.. si nici spoilerul ala din fata parca nu se prea incadreaza bine.. :-?
|
8 Attachment(s)
Aproape gata....sambata o scot pe strazi...
-mai am de schimbat caucicurile, de montantat alarma si inchiderea...si mici chestii ce au mai ramas..maruntaie care in timp vor fi si ele la locul lor fiecare - Cateva poze:D:D:shock::shock::shock: |
sincer...te`ai uitat cam mult la Mad Max...imi pare rau de masina...cand au scos`o cei de la Bmw nu cred ca s`au gandit ca va arata asa dar na...fiecare cu gusturile lui...mai lipseste sa o faci neagra...sa scoti 4 tevi prin capota...sa ii pui pe spate niste cauciucuri uriase...si placa ca la Nascar la geamuri...si e scoasa din filmele cu Mad Max
|
Quote:
|
Quote:
Oricum ar fi knd o sa ies cu masina pe strazi o sa se uite lumea dupa mine si o sa ma intrebe tot felul de detalii si ma mandresc cu ce am facut chiar daca nu am avut nici timp si nici"fonduri"de la parinti k altii. |
Mi se pare ca a iesit destul de bine acuma depinde si de gusturi :) Baiatu a investit destul de multi bani in ea .. a facuto dupa placerea lui ... . Bafta cu ea Eugen :)
|
Quote:
Ceea ce nu inteleg este asta: Cate E12 sunt in circulatie de iti trebuia sa il faci tipator sa fie admirat in trafic ???? Daca vroiai sa faci ceva cu prize si alte briz-briz`uri trebuia sa iei un urs, macar aveai un motor mai puternic, tehnologie mai noua, piese ieftine si multe. |
3 Attachment(s)
Niste poze de ieri:D:D:D
|
Masina e terminata, ai montat toate elementele de caroserie ? daca da da-mi voie sa-ti spun ca spatele ( spoilerul ) nu prea arata bine deloc ca sa nu zic ca arata groaznic, cat despre priza de aer... daca o faceai cum trebuie si daca se potrivea cu resul masinii ceea ce nici nu incape in discutie,poate mergea, nici culoare nu e cea mai potrivita dar asta e un nimic pe langa restu', rezolva tu cu elementele de caroserie si culoarea mai vezi tu... acum e facuta pe gusturile tale, poate si eu daca mi-as face o masina pe gusturile mele multi m-ar critica, gadestete bine ce ai de facut cu masinuta
|
Eugen fa te rog eu ceva cu priza aia de aer de pe capota ca nu arata nici cum;)
Si incearca sa montezi si bara fata si bara spate. Pana la urma tine de gusturi... Bafta cu masina. P.S. Erau doar niste sfaturi,sa nu o iei in nume de rau;) |
ornamentele alea cromate de pe stopurile din spate parerea mea mai bine le dai jos iar cele din juru geamurilor vopsestele si tu in negru ,ar da mai bine
alte jante ceva mai late,o parere :D |
parerea mea este ca ar trebui sa-i dai jos chestia aia de pe capota si sa-i pui spoilerul spate inapoi..in rest arata bine..
|
ma tati de ce nu o lasi tu asa simpla cum e AMD-ul ca ai vazut cum arata si ce apreciata e,simplitate trebuie pt o masina clasica nu custom sport.
daca ti si tu cont de ce zice lumea asta nebuna macar pune-i o capota originala si vopseste-o tot galbena si gata.bafta si poate mai vi la o cola. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning