| quick_5hifter |
14-11-07 22:44 |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Quote:
Originally Posted by coteschwann
(Post 1192133)
Sincer si mie imi cam pare rau, dupa cum am mai zis imi iau masina mai mare nu ptr viteza ca nu sunt vitezoman ci doar ca sa vada ochiul fraierului ca "omul imbracat la costum" (aduca eu) se incadreaza in tinuta unui "bussines man" de la A la Z( masina este ceea ce imi lipseste momentan),....multa lume pune pret pe astfel de aparente, mai mult decat pe ceea ce ai in cap ci se uita cu ce esti imbracat,ce ceas ai, in ce masina te urci cand ai plecat din biroul lor,etc,... bafta multa!
|
Eu nu sunt chiar businessman, insa umblu tot la costum, iar statutul de asemenea imi impune o masina mai mare, mai eleganta...
Ai perfecta dreptate: sa cobori dintr-un Tico/Matiz tunat, imbracat la 4 ace e cam acelasi lucru ca si cand ai cobori dintr-un A6 negru in slapi si cu salopeta plina de ulei de motor :rolleyes2 (no offence pentru nimeni, este vorba doar de imaginea in sine, nu de categorisirea oamenilor dupa meserie)
O sa fac si eu pasul asta intr-o zi, dar nu in legatura cu Tico :lol: o sa-mi schimb cealalta masina cu una neagra, fie ea si 1.4 (dar sa fie pe benzina si cu geamuri fumurii :lol: ).
PS: te-am tot claxonat prin oras, dar nu te-ai uitat nici macar cu mirare :lol: sunt mereu cu un Hyundai Getz albastru.
|