![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
ma rog, o fi dar sper sa apuc odata sa repar rabla sa filmez sau dk nu macar fac poze sa vedem cum e sa accelerezi cu calcaiul si in acelasi timp sa franezi cu varful piciorului .. :shock: |
scuze, sunt tampit :P
bineinteles ca cu stangul apesi frana :roll: |
inka ceva as vrea sa stiu, dk zici ca ai avut Auto, eu am auzit ca dk tii frana calcata si accelerezi, masina nu se misca dar se tureaza motorul si cand lasi frana tasneste, ca si cum ai folosi frana la automate in locul ambreiajului de pe manuale.
din cate mi-ai zis tu nu e asa, ci se creeaza burnout-ul. Asta e, cei ce mi-au spus asta nu au avut vreodata Auto dar fiecare da din gura...deci acu am inteles dk zici ca ai avut si ai facut asa ceva. :wink: |
Re: Cum procedam pentru un burn-out reusit?
ATI MAI GASIT VREO SOLUTIE?
vreau sa fac un burn cu un e36 316i... e nervoasa.. poate dar nu inteleg cum.. cine ma poate ajuta cu niste explicatii mai pe indelete? ms anticipat!!! bafta,asfalt uscat!!! |
in 4 ani de la ultimul post cred ca s`a mai aflat cate ceva :D
|
poate am ajuta si pe mine cu un e39 525tds
|
Quote:
Quote:
|
credeti ca daca sunt modele diferite de bmw, si burnout-ul se face diferit? :lol:
chiar nu ati inteles nimic din atatea pagini? :???: |
La burn-out cu tractiune spate..procedezi k la plecarea dupa loc cu scart..dai drumu la ambrejai si dai si gaz.si imediat dupa ce ai eliberat de tot ambreiajul calci si frana..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning