Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   "Masina mea" (https://forum.4tuning.ro/195-satu/41876-masina-mea.html)

roby200687 08-09-11 13:16

Re: "Masina mea"

Mai omule cine a zis ca eu is rege a tuningului? Ai visat azi noapte? :)))) Eu mi-am dat parerea! Si asta e adevarul. a intrat pe sectiunea chat pe cluj, si aoclo toti lau huiduit! e o maisna fara rost! Cupele lea luat pt nu stiu ce, probabil finisaje!

szambi77 15-10-11 10:03

6 Attachment(s)
Imi prezint masina, un model care mi-a cucerit inima de foarte multi ani. De putin timp am reusit sa gasesc in sfarsit o astfel de masina la pret accesibil si in stare buna :)

Toyota Celica ST185, 2.0 turbo, 204 cp. stock - 3sgte, an fabricatie 1990.

szambi77 15-10-11 10:06

3 Attachment(s)
Si bine-nteles nu am lasat broscuţa in starea ei iniţială :

szambi77 15-10-11 10:13

Ceea ce nu se vede in poze : electronica originala (calculator + maţele de găină) au fost aruncate afară şi broscuţa a primit electronică VEMS cu senzorii aferenţi, rampă de alimentare SARD, injectoare 730cc BOSCH, front mount intercooler, pompă benzină BOSCH 400l/h - aprox. 12bari, conducte frānă schimbate/īmbunătăţite. Deocamdată are interne stock şi turbină stock. Nu ştiu dacă voi schimba turbina sau nu deoarece vreau să mă folosesc de broscuţă atāt la drag cāt şi la rally-sprint iar o turbină mai mare īnseamnă lag mai mare ceea ce la concursurile de rally-sprint e un dezavantaj... Oricum pe viitor va trebui să mă decid cu privire la destinaţia broscuţei şi īn funcţie de asta voi proced la următoarele modificări.

szambi77 08-11-11 20:14

Da' vad ca e plin de tuningati pe aici :lol:

tuddor.tsn10 16-11-11 20:17

Felicitari Szambi.Arata foarte bine masina.Ne vedem la ultima etapa de RallySprint din acest an?Succes in continuare cu modificarile.

szambi77 17-11-11 13:34

Mersi Tudor ! Ne vedem la ultima etapa dar nu mai spun ca ma prezint la start ca anul asta de cate ori m-am grabit sa fie gata masina si mi-am facut planuri nu mi-au iesit asa ca astept prima data sa fie gata masina dupa care ma uit pe calendar pentru urmatoarele etape.

tuddor.tsn10 17-11-11 15:11

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 4720653)
Mersi Tudor ! Ne vedem la ultima etapa dar nu mai spun ca ma prezint la start ca anul asta de cate ori m-am grabit sa fie gata masina si mi-am facut planuri nu mi-au iesit asa ca astept prima data sa fie gata masina dupa care ma uit pe calendar pentru urmatoarele etape.

OK.Din cate stiu, in 26 e etapa finala, si oricum, mai vb atunci.Numai bine.

dj dodo 25-11-11 06:41

poate sa-mi zica cineva la ce ora incepe maine etapa finala?:rolleyes2

tuddor.tsn10 25-11-11 16:24

Quote:

Originally Posted by dj dodo (Post 4738872)
poate sa-mi zica cineva la ce ora incepe maine etapa finala?:rolleyes2

Dada.Maine de la ora 12 antrenamentele, si apoi mansele cronometrate cam de pe la ora 13.

dj dodo 25-11-11 16:33

tot acolo la cantina TCI se tine?:?:

mrjoe 25-11-11 19:17

Quote:

Originally Posted by dj dodo (Post 4739795)
tot acolo la cantina TCI se tine?:?:

Da tot acolo la cantina TCI.

zvvbmw 26-11-11 06:52

Szambi foarte frumoasa masina ! Spor la modificari mai departe.

La inceput cand am vazut frana de mana m-am gandit wtf ?! Driftcar ?!:lol:

Mi-a sarit in ochi Celica ta inca in vara la Drag Racing.

Bafta sa ai la ea !

szambi77 28-11-11 10:33

Quote:

Originally Posted by zvvbmw (Post 4740830)
Szambi foarte frumoasa masina ! Spor la modificari mai departe.

La inceput cand am vazut frana de mana m-am gandit wtf ?! Driftcar ?!:lol:

Mi-a sarit in ochi Celica ta inca in vara la Drag Racing.

Bafta sa ai la ea !

Mersi ! Frana de buna de mana nu doar la drift e buna ci oriunde ai nevoie sa blochezi spatele ;) in orice caz, chiar am vrut sa fac driftcar din ea si frana de mana a fost montata in ideea ca va fi buna indiferent de tipul de concurs insa mecanicii care mi-au facut masina mi-au zis ca unii s-ar bucura sa aiba un 4x4 ca al meu in starea asta si ar fi prostie sa suspend tractiunea fata iar la drift o mai plesnesti etc. si ar fi pacat de ea, deci am renuntat la idee...

ratcatalin16 22-12-11 11:51

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 4700755)
Da' vad ca e plin de tuningati pe aici :lol:

sincer,mie jena sa vin cu o masina normala dupa atatea proiecte prezentate aici!totusi ma bag si eu cu balena cu riscul de a fi luat la...asa!
e vorba de un e39 din 1998 cu niste dotari cat de cat pentru un seria 5...
geamuri,oglinzi,clima bizonica :lol:,alea,alea...
motorizare de criza;1991cmc benzina,150 cai dintre care au mai sarit gardu cativa..,o toba si-un con ca sa am spectatori cand ies la o tura,in rest,pozele au mai multe cuvinte de spus :D
...tre sa le caut pe undeva :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 06:54.

- Copyright 2026 4Tuning