![]() |
Re: "Masina mea"
Mai omule cine a zis ca eu is rege a tuningului? Ai visat azi noapte? :)))) Eu mi-am dat parerea! Si asta e adevarul. a intrat pe sectiunea chat pe cluj, si aoclo toti lau huiduit! e o maisna fara rost! Cupele lea luat pt nu stiu ce, probabil finisaje!
|
6 Attachment(s)
Imi prezint masina, un model care mi-a cucerit inima de foarte multi ani. De putin timp am reusit sa gasesc in sfarsit o astfel de masina la pret accesibil si in stare buna :)
Toyota Celica ST185, 2.0 turbo, 204 cp. stock - 3sgte, an fabricatie 1990. |
3 Attachment(s)
Si bine-nteles nu am lasat broscuţa in starea ei iniţială :
|
Ceea ce nu se vede in poze : electronica originala (calculator + maţele de găină) au fost aruncate afară şi broscuţa a primit electronică VEMS cu senzorii aferenţi, rampă de alimentare SARD, injectoare 730cc BOSCH, front mount intercooler, pompă benzină BOSCH 400l/h - aprox. 12bari, conducte frānă schimbate/īmbunătăţite. Deocamdată are interne stock şi turbină stock. Nu ştiu dacă voi schimba turbina sau nu deoarece vreau să mă folosesc de broscuţă atāt la drag cāt şi la rally-sprint iar o turbină mai mare īnseamnă lag mai mare ceea ce la concursurile de rally-sprint e un dezavantaj... Oricum pe viitor va trebui să mă decid cu privire la destinaţia broscuţei şi īn funcţie de asta voi proced la următoarele modificări.
|
Da' vad ca e plin de tuningati pe aici :lol:
|
Felicitari Szambi.Arata foarte bine masina.Ne vedem la ultima etapa de RallySprint din acest an?Succes in continuare cu modificarile.
|
Mersi Tudor ! Ne vedem la ultima etapa dar nu mai spun ca ma prezint la start ca anul asta de cate ori m-am grabit sa fie gata masina si mi-am facut planuri nu mi-au iesit asa ca astept prima data sa fie gata masina dupa care ma uit pe calendar pentru urmatoarele etape.
|
Quote:
|
poate sa-mi zica cineva la ce ora incepe maine etapa finala?:rolleyes2
|
Quote:
|
tot acolo la cantina TCI se tine?:?:
|
Quote:
|
Szambi foarte frumoasa masina ! Spor la modificari mai departe.
La inceput cand am vazut frana de mana m-am gandit wtf ?! Driftcar ?!:lol: Mi-a sarit in ochi Celica ta inca in vara la Drag Racing. Bafta sa ai la ea ! |
Quote:
|
Quote:
e vorba de un e39 din 1998 cu niste dotari cat de cat pentru un seria 5... geamuri,oglinzi,clima bizonica :lol:,alea,alea... motorizare de criza;1991cmc benzina,150 cai dintre care au mai sarit gardu cativa..,o toba si-un con ca sa am spectatori cand ies la o tura,in rest,pozele au mai multe cuvinte de spus :D ...tre sa le caut pe undeva :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning