![]() |
parca era vba ca... cele din juriu sa nu aiba vreo leg. cu participantii ..
BEEP BEEP - se aprinde becul roshu si ne anunta... MiniRally & Adriana ... ;) au probl :) |
oka`... din cat am studiat eu sectiune asta cu mister..... am niste rezultate pana acum participantii in regula ar fi , in ordinea in care s-au inscris in concurs:
1 Mr.Nice 2 lolek 3 Shadow 4 Singurelu 5 Gabi 6 BIZ 7 MC Mate 8 EvLSant0S 9 B|sh0p-VR6 10 SpeedeR 11 RoSonic 12 Michael 13 Taher 14 GolfTuning Eu cred k sunt destui :) celelalte fete sa confirme sau sa infirme .am sa mai adaug in postul urmator niste comentarii ptr cei cu \"defectiuni\". |
pe ultimii 3 din lista i-am pus la sf ptr k le lipseau 2 poze... daca se poate sa mai puna sa putem sa ne dam seama de trasaturi .., Singurelu -daca poti sa pui si o poza mai de aproape, SpeedeR- sunt cam intunecate pozele ..... sper sa nu spuneti acum k fac figuri sau ceva de genu....eu doar am spus constatarile mele .va pup
|
Fiindca e cea care a luat initiativa.... cred ca ar trebui ca BlueEyes sa fie presedinta juriului...
|
Sorry...mi`am pierdut hdd acuma 1 sapt..alte poze nu am ..si astea sunt luate de pe alte site`uri....atat dispun..momentan!........Daca nu mi se ardea hdd`ul...aveam sute de poze..si`n COSTUM DE BAIE..... :(..sorry!Si a fost vorba de 10 OAMENI... nu 1000......nuh????????????????????????????????????? ????????
|
:oops: Singurelu e oka` ....doar ca ar fi trebuit k pozele sa fie mai relevante ....imi pare rau de hdd-u` tau:(
|
:oops: at RoSonic
|
Lasa-i mah... 3 in plus nu strik :).. e concurenta mai acerba :D :lol:
|
ufffffffffff..de unde.... :(..... :(.....ca am si`o fatza acu de spate..nu`s in cea mai buna forma...de poze..sa fac altele... :(....atat am ..atat pun..sorry.......cine ma cunoste...mai bine stie cum sunt..dar nah....this is it....If I win....If I Lose..I Try!
Am fost mister in cls IX :d!!!! |
Astea sunt bune....CATERINK!!!
http://site.neogen.ro/draqusoru/images/img_116672.jpg http://site.neogen.ro/draqusoru/images/img_116972.jpg sunt la 3 ani.......gasite pe fostul meu site! :D |
Singurelu esti dulce :oops:
|
daca va arat o poza faceti pe voi de ras (de cand eram mica si eram vedeta playboy:P)da` nush daca o am in calc
|
BlueEyes baga :lol:
|
shacaliloorrrr
|
Re:
Quote:
Si inca SUNT DULCEEE!!! CINE MA STIE...MA STIEEE!!!!!!!!!!!!!!! LUV U ANK!!!!!!!!!!!!!!!!! Doar ea stie ce dulce sunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yuuhuuuuuuuuuhuuuuuu!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning