![]() |
Re: Masini lovite de prin Targu Mures (sa speram ca nu ale noastre)
Ar trebui sa te gandesti mai bine la ceea ce faci. Sincer iti spun ca asta ar fi cea mai buna treaba ce poate tatal tau sa o faca, sa nu iti mai dea masina...hai sa fim seriosi, cate se puteau intampla...si mai ales puteai sa mai iei pe unul cu tine. Daca te bagai spre exemplu in mine, din cauza tampeniei tale ca mergi cu asa viteza te legam de copac o luna.
|
Quote:
da chiar asa, o fost destul d mare prostioara c am facto... da mam asigurat s nu vad nici o masina inainte s intru in curba k s vad luminile in timp d noapte deci, dak intram in cineva at el trebuia s vina fara lumini in intuneric anyway, nam dc stau p contra k eu sunt vinovatu Quote:
si apoi, nam fact dect cativa mii d km pan acum Quote:
dak am pasager , at sunt putin mai linistit ... da numa un pic app ... am vazt un fiat stilo lovit f grav azi p la nush care pensiune vizavi d rompetrol ( corunca) ... nu am poze, din cauza netului nu pot s fac upload ... cineva dac umbla p acol puteti s vedeti dak mai e acol Vali-tgm: Vezi nu mai face double post (in cazul tau triplu). Poti folosi de mai multe ori intr-un singur post functia QUOTE |
Quote:
|
Quote:
|
ii vorba de masina lui dilimano 1.2 avind 2 cauciucuri diferite pe fata din care una era pusa invers deci nici nu mai zic nimic
|
Quote:
|
bun hai ca te las in pace dar un lucru ii sigur ca ai facut o prostie mare dar na se mai intimpla
bine ca nai patit nimic |
azi am vazt un vw crafter, d la posta ... facut praf
in spate la parcarea d la weltauto ... nush dak s vede d p drumu principal , dar dak o s am timp ii fac si yo o poza |
1 Attachment(s)
Nu cumva asta e ? la iesire din oras langa MOL spre corunca...atunci in decurs de 3-4 zile au fost multe accidente acolo...tot acolo era sa o patesc, ca am iesit din casa si direct o masina intrun copac sa oprit in fata mea...si partea mai grava era ca o trecut si peste 2 pietoni care erau pe trotuar...:shock:
|
Quote:
... deci aia cred k e o senzatie destul d naspa cand egzact in fata ta s intampla chestii din astea :rolleyes2... anyway ... nu stie careva c viteza o avut duba ? sau cin o intrat in ea?... arata destul d grav:???: |
dupa martori ce am auzit, avea peste 70 si venea dinspre corunca si la curba chiar unde e romstalu fara frana o frecat stalpul si din stalp direct in tufe sa oprit soferul nu o patit nimica...noroc ca nu era nimeni prin preajma...:-) da deja de mult sa intamplat undeva prin decembrie deparca....
Ce se mai aude de POLL-u ala ? :-P |
Quote:
|
Quote:
|
neah ... tu stai la 277 asa?:P
Eu stau peste drum de tine la 234... si este o bora variant verde parcata pe trotuar... las ca vezi tu:)) Ne intalnim la o bere ceva;) |
1 Attachment(s)
Pacat de el CLS...:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning