![]() |
Re: Club NUBIRA
si yo am facut ce a zis renatremo....nu se merita
Am incercat sa scot diverse chestii de a scoate performante din acel motor de nubira, concluzia e unanima de la toti cei care au incercat "nu merita" In primul rand acel filtru sport oricat de "bine" uns ar fi nu va fi perfect adica praful tot va trece, in cazul in care mai scapa si ceva ulei treaba se complica cu admisia ta; yo am patit-o de incepuse motorul sa se tureze singur, sa se opreasca din cauza debitmetrului, noroc ca s-a curatit Acel filtru sport marele lui avantaj e ca face motorul putin mai zgomotos si motorul urca ceva mai bine in ture. Parerea mea este ca filtrul stock e cel mai bun. |
Nu am zis ca vreau sa-i fac tuning la masina doar am intrebat de un fultru sport si asteptam niste pareri de la voi....nu vreau o masina ca in Fast and Furios vreau sa am o masina cu care vreau sa merg nu vreau performante......
|
uita-te la masina mea de mai sus... pe nubira poti face un tunning finut, jante praguri, faruri (daca gasesti ceva in genul angel eyes) , stopuri , folie (desi nu recomand ca nu e safety), o toba finala din inox gen borla si cam atat...
|
Daca imi spui si mie unde sa gasesc faruri angel eyes maine maine ma duc sa-mi iau.....
|
important este sa cauti... daca voi gasii voi anunta pe forum... multumit? momentan lucrez la niste ochelari pt faruri... nu prea am timp suficient dar sper sa iasa ceva frumos... daca nu asta e... am incercat...
|
Nu e vorba sa fiu eu multumit da am zis asa pentru ca am cautat de mi-au sarit ochii din cap si nu am gasit nimica(eu unu) nu zic ca nu exista pe piata....
|
exista... e unu pe ebay cu 5 lire... vorba vine... mai bine lasi farurile stock si ii faci niste ochelari... eu asta incerc dar nu stiu daca o sa imi iasa... mai vorbim... multa bafta...
|
Daca poti sa urci niste poze ar fii ideal.Multa bafta si tie!!!
|
2 Attachment(s)
Jante in primu' rand! Sa fie usoare si talon mic daca vrei sa stai lipit de asfalt!
Mii de multumiri lui renatremo pentru sfaturi!!!!! Pt faruri vezi ca exista faruri cu lupa din fabrica prin Anglia... |
imi plac gumele!!! si jantele... sa nu uiti de poze maine pe lumina si din profil... si nu imi mai face reclama... :)
|
Daca stiti spuneti-mi si mie ce distanta e intre prezoane ca sa stiu si eu ce jante sa-mi cumpar sa nu am probleme....sau ce jenti imi recomandati si mie?
|
acum cateva pagini s-a scris ce tip de janta si distante dintre prezoane... dar suntem amabili si o sa iti spunem.... 4x100, de preferat un j=6.5 , jante pe 14, 15, 16, 17... depinde de buzunar... eu am pe 16... Dumitru are pe 15... cum vrei...
|
Apreciez faptu' ca sunteti amabili.....o sa ma uit sa vad cam ce preturi sunt.
|
195/55R15 sunt "legale" la Nubira. Adica in talon sau cartea masinii sunt scrise deci nu ai probleme la rar si cu viteza , kilometrii efectuati pe bord. Am luat cu talon 50 ca asa am gasit si se tin mai bien pe curbe, autostrada...
Cu ET-ul ai grija! Sa nu fie mai mic de 35! (eu am 35 si mai mult ca sigur nu ating!) Revin cu poze pe lumina cand pot. |
Revin cu informatii despre jante... cu ET 35 e superb pe fata.... pe spate atinge, deci pe spate la jante 195 R15 ET de cel putin 40!
Can't get poweeeee out of that shit?! Thing again! https://www.youtube.com/watch?v=LUp0iZ5k7cg Citeste titlul si vezi si celelalte filme ale lui... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning