![]() |
Intalnire Ford 2007
Corect, deja suntem 3 persoane..usor usor se strange lumea
|
Re: Intalnire Ford 2007
un pas in fata il fac si eu
|
este bine in septembrie 7-9
|
numai stabiliti exact locatia pentru ca toti cei care vin la o asemenea intalnire pentru prima oara sa nu bajbaie prin judetul Hunedoara, ca mine de exemplu
|
stai linistit ca nici eu nu am calcat prin locurile alea in veci.da poate imi ies ploile si ajung si eu pe acolo.daca vii prin bv poate ne intalnim acolo si merem grupat:D
|
Intalnire Ford 2007
Locatia e clara - Hunedoara- si punctul de intalnire are sa fie la singura statie OMV din oras, iar pentru ca sa ajungeti aici trebuie sa urmati indicatoarele rutiere, mai exact dupa ce treceti de localitatea Simeria, la primul semafor pe care il intalniti va incadrati pentru a face la stanga si apoi tot inainte pana in oras, unde intrati serios, fara abateri stanga sau dreapta si dupa ce treceti de un pod, cu frumosul combinat desfasurat pe partea dreapta, veti admira fabrica Draxelmaier, tot pe partea dreapta, si pe stanga 2 benzinarii dintre care si un Lukoil, apoi alt semafor care insa nu functioneaza momentan si la 100 m de acesta pe partea dreapta se afla benzinaria OMV.
Daca treceti de benzinaria fixata ca punct de intalnire veti intalni alt semafor si in dreapta veti observa o gara si o autogara, foarte mari, si veti fi 'ridicati' si de acolo. Promit sa nu lasam pe nimeni ratacit prin oras :) |
va astept eu la intrare in simeria si mergem impreuna! cunosc hunedoara cat de cat si stiu unde ii omv-ul. eu vin din arad,dar o sa va astept in simeria daca vretzi!
|
De principiu vin si eu, dar fara capra (n-o sa-mi fie gata pana atunci). Poate mai aduc 2 caprari si-un taune.
|
Quote:
|
Si eu sper sa fiu acasa, ca sa pot vedea ceva masinute. Cat despre vazut si distrat avem si ce si unde. 8)
|
Intalnire Ford 2007
Mai asteptam doritori, sa fim o prezenta greu de trecut cu vederea, sa dam exemple si altor masini sa se prezinte una dupa alta pe strada :) Poate aparem si in ziar..
|
sper sa pot ajunge si io
taunus |
deci daca e ceva pe bune .. count me in
mondeo mk1 ;) |
Quote:
|
nimeni, nimic? nu mai vrea nimeni sa vina la o intalnire a fordistilor? eu zic ca va fii ceva frumos! sper ca pana la urma sa ne adunam si sa ne intalnim!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning