![]() |
Re: E36 - 316i Coupe
Quote:
|
Nu prea sunt adeptul jantelor in culoarea masinii :) M-am mai gandit la o combinatie clasica, miez argintiu si buza polish. Trebuie sa vorbesc cu un prieten sa faca un virtual ca sa pot sa ma decid.
|
4 Attachment(s)
Am montat ieri jantele, pana la urma am renuntat la ideea de buza polish, si le-am facut complet argintii + suruburi ornamentale negre. Mai am nevoie doar de capacele centrale. Sunt multumit de cum au iesit jantele, dar acum se cere mai low, e prea tractor asa.
I-am facut cateva poze, dar sper sa apuc in weekend sa o spal si sa ii fac niste poze mai bune |
pfoai de capul meu ce e cu SUV-ul asta ? Glumesc jantele arata super dar cu adevarat trebuie sa o lasi putin mai jos !
|
Aceeasi reactie am avut-o si eu dupa ce am pus jantele si am vazut ce înaltă e :lol: Sper ca dupa ce reusesc sa ii fac tinichigeria + vopsit sa pot strange bani de o reglabila si o punte spate cu discuri. Cam atat as mai vrea anu asta sa ii mai fac.
|
pe cat is jantele?arata bine....
|
Mersi :) Sunt pe 17, 8j, ET35 si gume 215/45
|
1 Attachment(s)
In ultima vreme nu a mai foat nimic nou, deci era cazul sa vina o schimbare care o asteptam de mult. De ieri a inceput treaba serioasa, se face tinichigeria si apoi vopsit integral. Culoarea o sa fie surpriza, am renuntat la ideea de Imola Rot. Cam in 3 saptamani ar trebui sa fie gata :)
|
foarte fain,spor la treaba......o sa iasa bine
la care atelier o vopsesti? |
Mersi! :) La Gabi Boroș o vopsesc
|
3 Attachment(s)
La mașină inca se lucreaza. Deocamdata e in stadiul din poze.
+ plus un cadou primit de la iubita mea: o bara de torsiune :) |
Quote:
|
Mersi! Crede-ma ca si eu abia astept sa o vad gata, nu mai am rabdare :lol: Azi am vorbit cu vopsitorul si zicea ca marti sau miercuri sa iau vopseaua, deci nu mai am de asteptat asa mult :D
|
ce culoare pana la urma ???
|
1 Attachment(s)
Ce sa fie oare? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning