![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 7-a
2 Attachment(s)
si masina mea...f zob:( scuzati lipsa de inspiratie pentru bara fata:(
|
1 Attachment(s)
Uite si pe a mea e prima data cand particip + ca concurez impotriva lui ra2 :???: Oricum pun si eu masina ma bucur ca am participat ;)
|
Eu ma retrag baieti imi pare rau, am niste probleme destul de serioase si nu pot termina. sebi2 poate sa mearga mai departe.
|
1 Attachment(s)
asta e masina mea ;)
|
frumoasa masina shantz si rpd ai facut-o acum juriul decide ..
|
o mai decide ceva juriu` in legatura cu masina lu` shantzu avand in vedere k iar a fost banat?
|
De ce nu? poate i se va scoate banul pana se trece la urmatoarea runda.. si gaseste el un mod de a pune masina...;)
|
yep, de indata ce a si facuto trebuie luat in considerare........ si nu e greu sa roage p cnv sa posteze pt el :p
|
deci shantu si lelooo au ban definitiv ...banu nu i se mai scoate la nici unu ...va rog frumos continuati on topic
nu intru acum in amanunte ..au facut niste comentarii care nu erau la locul lor .... |
1 Attachment(s)
Oricum e ceva necurat la mijloc da ma rog
Masina : |
Quote:
Pai nu avem ce sa decidem in legatura cu shantzu ... m-am uitat peste batteluri si treaba sta cam asa: frost_dani(inlocuit de Pacman) vs. Waldy Manson vs. Ca][n andrE1 vs. OmB* Telefonspart vs. *-_Speed_-* ra2 vs. Gabi (inlocuit de DinuLucian) sebi2 vs. AlinD LeeLoo vs. Ady9005 Trickz vs. Maf shantzu nu apare pe aici ... deci eu inteleg ca el a facut masina de placere si nu pentru liga ... Daca am gresit va rog sa ma corectati ... |
ok :) sper sa aflam diseara rezultatele ;) .............
|
hmm...cam are dreptate patriotu
|
am vb cu shantzu si a zis ca a intrat in locul lui alinD ;)
l-a intrebat pe ace axel daca poate si a primit raspuns pozitiv ... deci a facut ce trebuia si masina lui va fii jurizata ;) |
1 Attachment(s)
scuzati ma ca am postat tarziu dar facultatea asta de kko ma tampeste....km asta e lucrarea mea...ar mai fi fost de facut dar trebuie sa inv pt cologviu...bafta tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning