![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Nenea pyttbull furca e un mz 66 ata ???? :o rezista hardyu la furca aia ?
|
aham....
chiar, cat ceri pe ea? si ce greutate are? |
5 Attachment(s)
o am de vreo 4 ani (1 an pauza) :D
cateva poze |
1 Attachment(s)
un mic upgrade ...janta dubla spate ca aia originala am stricato ;) am schimbat doar spite si janta
|
1 Attachment(s)
Revin cu alta bicicleta! A unui prieten , recent am vopsito ( negru mat ) ...urmeaza sa pun poze cu ea finalizata.....Enjoy!
|
2 Attachment(s)
Noua mea achizitie..... in curand urmeaza imbunatatiri:evil::evil::evil:
|
8 Attachment(s)
In sfarsit mi-am facut si eu dacia (dhs) cum vreau, cu ajutorul unei fete :D , din neatentie am intrat intr-o banca si a trebuit sa schimb mai multe la ea. :oops: Nu e cine stie ce dar mie imi place la nebunie :D Bafta si asfalt uscat sau fara pietris va doresc:lol:
|
am o problema grava tare.....nustiu din ce cauza dupa un timp imi merg pinioanele din ce in ce mai greu si ajung sa nu se mai invarta ...se blocheaza :(((((( si trebuie sa o slabesc din piulita aia mare ...se strange singura ....o solutie pls.....
|
1 Attachment(s)
Tocmai mi-am luat si eu o bicicleta Kona Hoss 2008
Nu am inca poze cu ea.....dar este identica cu cea din poza Specificatii: Frame tubing Kona Clump 7005 Aluminum Fork Marzocchi Dirt Jumper 2 100mm Headset TH Crankarms FSA Alpha Drive ISIS Chainrings 44/32/22 B/B RPM DH ISIS Pedals Shimano M505 Clipless Chain KMC-HG53 Freewheel Shimano Deore (11-32, 9spd) F/D Shimano Deore R/D Shimano XT Shadow Shifters Shimano Deore Handlebar FSA XC280B OS Riser Stem FSA OS 190LX Grips Kona Mooseknuckle Brakes Hayes Stroker Trail Hydraulic V6 Brake Levers Hayes Stroker Trail Hydraulic Front hub KK Disc Rear hub Shimano M525 Disc Spokes DT Stainless 14g Tires Maxxis Ignitor 26 x 2.35 Rims Sun Black Eye Saddle WTB Speed V Sport SE Seatpost Kona Double Clamp Seat clamp Kona QR Color Dark Blue |
Frumoasa bicicleta:D ai putea sa imi spui de unde ai luato si cat a costat?:D sau un pm te rog! bafta si sa o stapanesti sanatos!;)
|
Salut.
A costat 3700 ron si e luata de la un bun prieten de al meu din Bucuresti care are un magazin de biciclete. Ea este o bicicleta de dirt cu frane pe disc hidraulice si multe multe multe chestii foarte misto. Teoretic este o bicicleta semi profesionala.....dar pentru mine e super ok |
Nu te supara da bicicleta aia numai de dirt nu e ...... are o echipare de xc si o de dirt ..... daca crezi ca vorbesc prosti uitete putin numai la pedale , geometria cadrului , angrenajul pedalier si celelalte ........
|
Eu am o bicleta adusa acu 6-7 din Germania ......cadru din dur aluminiu jantele la fel .............merge inca perfect si am mers dor pe unde a fost rau cu ea ...borduri sarite si nebuni dastea .........dar arata cam jalnic.............(Dar dupa ce am vazut pe aici o sa o vopsesc si so fac frumoasa)........Acuma circul cu un scuter si daia am lasat in paragina:D:D:
|
Quote:
|
Ok cum spui tu......eu am vrut o bicicleta buna nu neaprat scumpa!
Dar se vede ca pe forum-ul asta se carcoteste pana si la o bicicleta:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning