Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dream Squad (https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad.html)
-   -   4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica (https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad/40712-4ss-vs-dream-squad-jocu-bashica.html)

Xel'Naga 05-06-07 14:03

Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 933548)
yo tu ggdu .. care 4 ?:D

Pai ziceam ca poate vine si FLORIN !! :twisted: :lol:

Dar se pare ca la mine a intervezit ceva si incerc sa ajung daca termin urgenta care a aparut pana in 22:00 . :oops:

Cred ca la 19:00 o sa stiu sigur cum stau :rolleyes2 .

blowwind 05-06-07 16:02

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 934123)
Pai ziceam ca poate vine si FLORIN !! :twisted: :lol:

Dar se pare ca la mine a intervezit ceva si incerc sa ajung daca termin urgenta care a aparut pana in 22:00 . :oops:

Cred ca la 19:00 o sa stiu sigur cum stau :rolleyes2 .

florin nu vine ca are examen maine dim .. si nici yo nu cred ca apar !! sa vad cum ma simt !!

B|shOp-VR6 11-06-07 01:26

Vai frate.. ce multi ati venit.. :)) nu mai aveam loc pe teren :))

A fost misto.. cel putin Anonymous si Dream Squad au umplut zona.. :))

Achim 11-06-07 03:03

Terminati va rog cu comentariile malitioase. Chiar nu vad d c sa fie loc de raca :(

De data asta nu a venit nimeni din 4SS. Va spun sincer ca nu era kiar asa de departe, dar nah...

A fost f ok, si am jucat din plin. Eu unul m-am simtit bine... si hai sa o lasam asa ;)

Daca cineva va mai face pe viitor rezervari, sau va avea o initiativa... il rog eu sa anunte si aici si speram ca priza sa fie ceva mai mare ;)

Xel'Naga 11-06-07 18:54

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 942867)
Terminati va rog cu comentariile malitioase. Chiar nu vad d c sa fie loc de raca :(

De data asta nu a venit nimeni din 4SS. Va spun sincer ca nu era kiar asa de departe, dar nah...

A fost f ok, si am jucat din plin. Eu unul m-am simtit bine... si hai sa o lasam asa ;)

Daca cineva va mai face pe viitor rezervari, sau va avea o initiativa... il rog eu sa anunte si aici si speram ca priza sa fie ceva mai mare ;)

NU vreau sa se supere nimeni dar de la 4 SS am fi fost decat 4 ( din care Florin a avut examen , GGD trebuia sa place cu taicasu cu treaba , eu am stat mai mult la munca sinu aveam cand sa ma duc sa ma schimb si sa mai vin si acolo , iar Blowwind a ramas fara masina ca a trebuit sa pleca mama lui cu ea + ca se simtea si un pic rau ) !! .
A fost aiurea ca aveam chef sa joc un footbal mic , dar se pare ca nu s-a putut.
Poate data viitoare nu mai intervine nimic si o sa fie OK ... :oops:
RESPECT all ... :rolleyes2

Xel'Naga

Achim 24-08-07 04:47

Si... nimeni nu mai face nimic? Acum ca e vara si lumea mai e in vacante etc... noaptea e racoare ;)

Xel'Naga 24-08-07 10:40

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1061974)
Si... nimeni nu mai face nimic? Acum ca e vara si lumea mai e in vacante etc... noaptea e racoare ;)

La noi marea majoritate sunt plecati din Bucuresti ... si la intalniri cam bate vantul !! :lol: :twisted:
Cred ca din SEPTEMBRIE o sa putem sa ne strangem de un fotbal !!:twisted:

George_P. 26-08-07 04:16

Facem si noi echipa daca e sa ne "razboim"...:twisted:

Achim 26-08-07 05:08

@Xel'Naga: pey nu mai e mult pana in sept asa ca asteptam ;)

@George: organizeaza ceva in "tabara" ta si da-ne un semn ;)

Xel'Naga 26-08-07 18:22

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1064481)
@Xel'Naga: pey nu mai e mult pana in sept asa ca asteptam ;)

@George: organizeaza ceva in "tabara" ta si da-ne un semn ;)

poate facem un MINI campionat intre cluburi ... adica sa fim 4-5 echipe si luam 2 ore si GATA faza :lol: :twisted:

Achim 26-08-07 19:40

suna bine ;)

George_P. 28-08-07 17:17

Ok, vorbesc si revin cu informatii ;)

George_P. 02-09-07 22:27

Am vorbit cu Florica si mi-a zis sa stabilim cum vrem sa facem si cand si nu-i problem, ne vedem si jucam :D

Vinerea seara, duminica seara, cum vreti si voi ;)

PYT 02-09-07 23:04

hai k vin eu cu o propunere concreta: joi seara, 2-3 ore, parcul din crangasi...

avem chiar 2 variante: sunt 3 terenuri pe care se poate juca 5 vs 5 la 70 RON/ora, sau 2 terenuri pt 6 vs 6 la 80 RON/ora. prognoza meteo e si ea favorabila, deci hai sa ne strangem cat mai repede 10-15 oameni, sa ma pot duce sa rezerv un teren.

anuntati aici sau pe mess (paul4ss) numai daca veniti sigur!

George_P. 03-09-07 00:42

Noi in cursul saptamanii nu prea putem, munca alea alea...:sad:

Mai la sfarsitul saptamanii cum am si precizat, ar fi perfect. Haideti sa stabilim o data accesibila pentru toata lumea.

:-)

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning