Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Tuning (https://forum.4tuning.ro/670-firme-piese-tuning.html)
-   -   Ceasuri Plasma New Design - multe marci, preturi bune (https://forum.4tuning.ro/670-firme-piese-tuning/40585-ceasuri-plasma-new-design-marci-preturi-bune.html)

Alex_z0ne 31-05-07 19:50

Re: Ceasuri Plasma New Design - multe marci, preturi bune

pentru Golf 4 Diesel bord + inele? ce bani?

xGeorge 31-05-07 21:01

pt alfa 145 ai ceva?

B-14-BYE 31-05-07 22:01

pentru Opel Manta ? modelul fara turometru

razvanoltu 01-06-07 10:09

2 Attachment(s)
@DONU': am atasat 2 poze ca sa-ti faci o idee. Oricum le vei putea vedea la fata locului cand le am pe stoc (adica pe 15iunie).

@doarr4u17 si @Po1s0n: Nu am pt masinile voastre plasme bord. Ramane doar varianta custom, unicat, facute de mine pe baza de proiect.

@Alex_z0ne: Am pentru Golf4 diesel nu am plasme. La fel daca esti interesat de ceva personalizat pt masina ta pot sa-ti ofer varianta custom. Inele cromate pt Golf 4 o sa am pe stoc pe 15iunie la 38euro.

Mandella 01-06-07 13:58

il recomand la toata lumea pe Razvan, baiat serios si de incredere, nu am avut nici o problema . Daca ar fi mai multi asa, am putea cumpara fara griji de pe net ;)

Alex_z0ne 02-06-07 01:58

Quote:

Originally Posted by razvanoltu (Post 928653)
@Alex_z0ne: Am pentru Golf4 diesel nu am plasme. La fel daca esti interesat de ceva personalizat pt masina ta pot sa-ti ofer varianta custom. Inele cromate pt Golf 4 o sa am pe stoc pe 15iunie la 38euro.

Si cam cum va arata ai ceva designuri facute? si un pret final cu tot cu inele?

razvanoltu 02-06-07 10:08

Pentru fiecare masina se potriveste alt design, depinde si de cerintele clientului bine-inteles. Pot sa-ti pun la dispozitie cateva design-uri si pe baza lor si a ideilor tale putem sa discutam la concret. Pretul depinde in foarte mare masura de complexitatea designului si a materialelor folosite. De ex poate contati ca vrei ca si masca dintre cadrane sa fie facuta special sau ledurile din bord pt afisaje sau vopseluri speciale... aici ti-am enumerat cateva elemente care pot fi adaugate pe langa proiectul de plasma custom.
Cand ma intorc in tara (o sa fiu plecat intre 3 si 15 iunie) discutam mai multe.
Te rog lasa-mi un PM cu nr tau de telefon si vorbim.

Numai bine,
Razvan

razvanoltu 02-06-07 10:09

Pentru fiecare masina se potriveste alt design, depinde si de cerintele clientului bine-inteles. Pot sa-ti pun la dispozitie cateva design-uri si pe baza lor si a ideilor tale putem sa discutam la concret. Pretul depinde in foarte mare masura de complexitatea designului si a materialelor folosite. De ex poate contati ca vrei ca si masca dintre cadrane sa fie facuta special sau ledurile din bord pt afisaje sau vopseluri speciale... aici ti-am enumerat cateva elemente care pot fi adaugate pe langa proiectul de plasma custom.
Cand ma intorc in tara (o sa fiu plecat intre 3 si 15 iunie) discutam mai multe.
Te rog lasa-mi un PM cu nr tau de telefon si vorbim.

Numai bine,
Razvan

razvanoltu 02-06-07 15:26

In perioada 3-15iunie sunt plecat din tara.
Va rog postati aici cererile voastre si voi raspunde punctual fiecareia cand revin.

De asemenea, cand revin voi avea pe stoc plasme pentru Opel, Vw si BMW, inele cromate pentru toate tipurile de AUDI, OPEL, VW, MERCEDES si BMW, masti carbon look (sau customizate cu ce look doriti) pentru OPEL si VW.

Numai bine,
Razvan

geo2002 03-06-07 18:56

Pentru passat 3bg din 2002 diesel ce ai?

Yackone 04-06-07 02:19

pentru peugeot 205...exista ceva varianta...???;) poti sa-mi dai un raspuns pe pm;) ...ms anticipat

B-14-BYE 04-06-07 10:32

si cam cat ma costa... sa faci tu un proiect pt ceasurile mele ? asa in mare?

Golfuletz 19-06-07 09:34

noutati???

razvanoltu 19-06-07 10:17

5 Attachment(s)
Am revenit :)

Pe stoc:
* Cadrane plasma pentru Opel Astra G, Vectra B, Omega B, Golf3 VR6, BMW E46, BMW E36.

* Inele cromate pentru aproximativ toate tipurile de VW (Golf2,3,4,Passat,Vento,etc.), Audi A3,A4,A6, Mercedes (Modele mai vechi de 2002), Opel Astra G.

* Masca carbon look pentru Golf 3, Astra G si custom pentru Calibra,AstraF, VectraA

* Cateva accesorii: fire lighter(pe alb, rosu sau albastru), capacele luminate roti (rosu sau alb), cordon elastic-subtire neon 150mm (pentru iluminare interior)

Se pot face custom, la comanda:
* Cadrane plasma unicat (timp de realizare in aceasta perioada cam 3 saptamani caci s-au strans multe comenzi)
* Masti carbon look (sau orice look se doreste) pentru bord... mai nou pot sa fac si 3D adica in relief!!

P.S. Am lasat mesaj privat...

Numai bine,
Razvan

razvanoltu 19-06-07 10:37

Pentru cei care doresc cadrane plasma custom sau masti custom va rog lasati-mi un mesaj privat in care sa spuneti si numarul de telefon, masina etc... sau puteti sa ma sunati pe mobil 0723.643.113

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning