![]() |
Re: Masini si discutii din Vatra Dornei
Spatele inca ma mai doare si ma va durea cam toata viata, imi va trece numai daca fac nu stiu ce tratamente pe care sincer nu am nici un chef sa le fac.:D :D :D Da ma duc la vara la mare sa ma dau cu namol:D :D :D Pe la Sv care mai e treaba?
|
Quote:
|
nu am zis ca ma cred pliot de curse si stai linistit ca am iesit si cu masina asa ca nu are rost sa vb asa degeaba
|
auzi... fara suparare.. eu zic sa te calmezi.. ca eu am condus majina fara carnet.. ca am mai condus masina si inainte.. ;) spre binele tau ;)
|
Quote:
|
hmnmmmm......careva interesat de aerograf prin dorna????
|
Quote:
|
parerea mea este ca pana la aerografe masinile trebuie sa treaca prin modificari serioase si apoi sa primeasca un paint corespunzator...
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=yob_87;1244853]Daca cautai pe forum gaseai poze si cu 05 YOB, ca, cu 87 nu am. Si inca ceva eu mergeam incet in cimparatie cu tine:D :D[/QUOT
Daca tu mergeai incet in comparatie cu mine ?????? |
A dat duma Vladi....... El e miezu la play........... :pistoles: A facut vreodata vreun play cu careva ?
|
[QUOTE=razvan86;1244868]A dat duma Vladi....... El e miezu la play........... :pistoles: A facut vreodata vreun play cu careva ?
O sa vada el cand o sa aiba permis ce o sa faca. Il provocam noi la o liniuta cand ajungem acasa.:D :D |
Chiar daca este putin cam tarziu va urez un an nou fericit si fara incidente neplacute si nu in ultimul rand asfalt uscat
|
2 Attachment(s)
In memoriam celor 2 fiare, care s-au dus.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning