![]() |
Re: Top Speed- Opel
am si un filmulet,dar nu stiu sa-l pun...
|
Quote:
trebuie sa atasezi filmul acolo la manage attachment !!!!! |
1 Attachment(s)
nu-l mai am filmul ala,ca la-m sters...dar o sa pun altu facut noaptea,tot pe soarelui,si o poza cu masina...
|
Astra F 93 2 usi!... 130 cu a 3a nu se plafonase dar nu mai tragea!...! 1.4 stock!... :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu mai mergea edit :|
|
267 km pe navigatie si pe radar in acelasi timp z20let bertone (cip,admisie,evac,bla bla bla s.a )
|
190 KM/h - Opel vectra A 1.6 74CP...nush sigur
195 KM/h - Opel vectra B 1.8,16V,116CP B-ul are cutie hidramata,eram abia in 4400rpm dar nu am avut unde sa-i mai dau...mai incerc si singur in masina :D A-ul credeam k zboara, totusi mai mergea dar mi s-a facut frica |
185 km/h - opel astrea g caravan motor 1.6 , 16v la drum intins
|
210 km/h Opel Astra G 1.6 16v pe autostrada Pitesti-Bucuresti cu benzina Carrera 100
|
yo nu prea am mai avut unde sa-i dau ca mai mergea lejer pana in 200
|
top speed`ul meu personal este de 180 km -opel vectra b 2.0 (2001-101 cp)...nu stiu cat mai mergea...pt mine era suficient:rolleyes2
|
pe aceste thread 60% au prins cel putin 250km/h cu 6-7 persoane in masina care aveau cam 500-600kg,si declara ei:si mai mergea.......,si lua si 400 dca nu eram atatia,etc.........eu cu un opel astra g 2.0 dti 101 cai ,motorina omv sprint,si doar eu si prietena in masina am luat 210 pe navigatie,sau 217 pe bord,si cu alta masina un ford sierra 2.3d 5viteze,si transmisie spate am luat 180
|
Quote:
|
Quote:
ciao |
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning