![]() |
Re: Fiat Coupe
Quote:
Buna, eu as avea unul, 16v turbo 190 cp rosu din 1994. chiar azi i-am facut verificarea si urmeaza sa-l inmatriculez. Insa nu sunt sigura daca sa fac pasu asta sau sa-l vand. Masina e in stare foarte buna. Cat ai fi pregatit sa oferi pe ea? Daca esti interesat da-mi un semn si iti trimit si poze cu ea. |
Sincer as vrea ceva mai nou cel putin din 1997:(.Ms ptr oferta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai ma intereseaza da zi si tu mai multe despre ea si mai ales pretul.Trimite un mesaj sau pe forum aici.
Si as mai avea o intrebare.Fiatu coupe din 1996 de 2000 20V 220 cai e euro 2 sigur sau poate fi si euro 1? |
Quote:
|
Am inteles astea dar nu ai zis ce e mai important:PPretul:)
|
Si nu am inteles dc nu tre sa platesc impozit si amenzi?
|
Quote:
|
OK.Am inteles.Sincer nu vreau sa ma complic cu firme.Dar asa esti multumit de ea?
Te intreb ca un viitor proprietar de fiat coupe.Merita masina asta?Ce pica la ea.La ce sa fiu atent cand cumpar una?Si nu in ultimul rand cam cat consuma da sincer sa stiu la ce sa ma astept.Ms anticipat |
Quote:
una din asta 15-20 in oras , depinde cum conduci si afara 7,5-10 tot asa , depinde de stilul fiecaruia , de picat pica turbinele si articulatiile, ca la orice fiat pe drumuri romanesti . |
Ms pt info.
|
Fiat Coupe
pentru cei care au masina din 94...ce euro are, 1 sau 2? ms
|
Quote:
|
ms, asa stiam si eu pana azi dimineata cand am fost cu un coupe 2.0 v16t din 94 la RAR ca sami scot CIV-ul si mi-au zis ca e euro1, ca asa sa luat dupa seria motor, bla bla, acum astept sa iasa CIV-ul sa vad ce euro e trecut pana la urma, sper macar cei care confirma de la Bucuresti sa fei mai treji:x...altfel o sa fie o taxa de vis:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning