![]() |
Re: Jenti intoarse
Quote:
cele de logan zici ca nu is ok?!....ce recomanzi?cele de passat banuiesc da rnu gasesc mai mare de 14 cred... mrs |
deci nimeni nimic?nu ma poate ajuta nimeni sa faca asa ceva sau macar o schita!!?!?schema ceva...
|
de passat gasesti mai rar 14...nu 15...ca 15 au stock :D daca gasesti loc sa le dublezi da un pm si la mine
|
5 Attachment(s)
pun niste poze cu fosta mea dacie cu roti dublate
|
Quote:
cam asa ceva imi doresc si eu sa fac sau sa cumpar insa pentru un golf 2 si buza cat mai lata... |
super misto jantele poate ajung si eu sa mi le fac
|
Quote:
|
Quote:
hmmm cam greu.... daca nu gresesc sunt jante de Aro...sunt cam rare;)chiar acum nu de mult timp prin august parca vindea unu aici pe forum dar s-au dat destul de repede da bine pe dacie,au si ceva buza si poti pune gume late;) bafta |
dar vreunele mai deosebite si mai accesibile stiti? :D pentru o dacie 1300
|
Quote:
Trebuie sa existe Aro 10 si pe la tine prin oras (de pe Aro 10 sunt jantele alea). |
Buna treaba baieti, referitor la ceea ce vorbiti voi aici......dar totusi va intreb si eu ceva.....omul respectiv face numai pentru Dacie? Sau orice fel de janta de tabla? Am 9 jenti de tabla de Pisica (Bmw E36) pe 15'' si-as vrea sa fac 2 late pe spate si 2 bagate un pic inauntru....ce ziceti....o putea?
Multumesc anticipat ;) |
Quote:
Bineinteles ca este posibil... Nu difera decat dimensiunea ;) |
Quote:
|
Quote:
P.S. Orasul este pus la deruta. |
nu va mai bateti d musca.